Κατηγορούμενη για τη δολοφονία της Φαίης Μπακογιώργου είναι η σπιτονοικοκυρά της, που μίλησε στο «Φως στο Τούνελ» και εξέθεσε τη δική της πλευρά της ιστορίας. Όπως ακούγεται στο διάλογο με το ρεπόρτερ, η γυναίκα αρχικά αρπάζεται, αλλά μετά μιλά για την 23χρονη που δολοφονήθηκε βάναυσα. Η σπιτονοικοκυρά τόνισε ότι ανέτρεφε επί δύο χρόνια τη Φαίη Μπακογιώργου μόνη της, πριν επιστρέψει η οικογένειά της. 

Στο ρεπορτάζ τονίζεται: Η σπιτονοικοκυρά ανέφερε πως βοηθούσε το θύμα και το πρόσεχε από όταν έμενε μόνο στο σπίτι της, πριν καν πάει η υπόλοιπη οικογένειά του. Ήταν κουμπάρα με την αδελφή της Φαίης και τους συντηρούσε οικονομικά. Τους φιλοξενούσε όλους στο σπίτι της γιατί δεν ήθελε να τους αφήσει στο δρόμο.

«Τόσο καλή είμαι, θα με ρωτήσεις; Τόσο καλή», ανέφερε μιλώντας για τον εαυτό της.

Ακούστε το διάλογό της με το ρεπόρτερ της εκπομπής «Φως στο τούνελ»



Δήλωσε καταρρακωμένη με το θάνατο της 23χρονης την οποία «είχα σαν δικό μου παιδί».

«Το είχα το κορίτσι δύο χρόνια και την έπαιρνα παντού μαζί μου. Και να σας λένε ότι το κορίτσι ήταν χτυπημένο και ζούσε σε κακές συνθήκες; Και εμείς το βλέπαμε και οι γείτονες και ξέρουμε ποιος χτύπαγε τη Φαίη… Δεν ξέρει κανείς το δικό μου πόνο», είπε χαρακτηριστικά.

Φαίη Μπακογιώργου: Ήταν χαρούμενη πριν έρθει η οικογένειά της, ισχυρίζεται η σπιτονοικοκυρά

«Πριν έρθουν οι άλλοι, η κοπέλα ήταν χαρούμενη. Είχε θέμα με την οικογένειά της, τη μητέρα της, την αδελφή της και τα παιδιά της…».

«Παλαιότερα έχω βοηθήσει και άλλους ανθρώπους οι οποίοι χρειάζονταν βοήθεια», κατέληξε και παρακάλεσε να μην κυνηγούν άλλο την οικογένεια.

Σε ερώτηση για τη Χριστίνα που έμενε μαζί της, και είχε την ίδια τύχη, αρνήθηκε οποιαδήποτε συμμετοχή.