Δύο μήνες μετά την τραγωδία με τον θάνατο του Αντώνη Καργιώτη, το Blue Horizon, αλλάζει εμφάνιση. Το πλοίο ήταν αυτό που όταν ο 36χρονος επιχείρησε να μπει μέσα μέλος του πληρώματος τον έσπρωξε βίαια προς το έξω με αποτέλεσμα να γλιστρήσει και να πέσει στο λιμάνι, όπου βρήκε τραγικό θάνατο.

Το Blue Horizon, παραμένει δεμένο στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη του Περάματος, συνεχίζοντας τις εργασίες επισκευής που πραγματοποιούνται σε αυτό.

Διαβάστε επίσης: Αντώνης Καργιώτης: "Περιμένουμε δικαίωση" - Ο αδελφός του 36χρονου αποκάλυψε στην "Ontime" ότι έχει ξεκινήσει τις νομικές ενέργειες

Το πλοίο, το οποίο έχει συνδεθεί με την τραγωδία της 5ης Σεπτεμβρίου, όπου σκοτώθηκε ο 36χρονος Αντώνης Καργιώτης που απωθήθηκε βίαια από μέλη του πληρώματος, έχει αρχίσει να βάφεται σε λευκό χρώμα, ενισχύοντας τις φήμες που θέλουν το πλοίο να αλλάζει όνομα αλλά και εταιρία.

Άλλωστε, σύμφωνα με τις εικόνες που δημοσίευσε το ellinikiaktoploia.net, όλα τα διακριτικά στοιχεία της «Blue Star» και τα σήματα της εταιρείας έχουν καλυφθεί από χρώμα.