Μια συγκλονιστική συνέντευξη παραχώρησε ο αδερφός του αδικοχαμένου Αντώνη Καργιώτη στην εκπομπή «Mega Stories» και τη Δώρα Αναγνωστοπούλου, μιλώντας μεταξύ άλλων για τη σχέση που είχε μαζί του όσο και για τη μοιραία νύχτα στο «Blue Horizon», όπου δολοφονήθηκε.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αντώνης Καργιώτης δολοφονήθηκε στον Πειραιά, όταν μέλη του πληρώματος του «Blue Horizon» τον πέταξαν στη θάλασσα.


Αδελφός Αντώνη Καργιώτη: Δεν πρόλαβα να του πω πόσο τον αγαπάω

Ο αδερφός του Αντώνη Καργιώτη αρκετές φορές «λύγισε» μιλώντας για εκείνον, ενώ είπε πως δεν πρόλαβε να του πει πόσο τον αγαπάει.

Εξήγησε πως το μεγάλο ελάττωμα του Αντώνη ήταν ότι πίστευε σε ανθρώπους, ενώ αποκάλυψε πως ο αδερφός του είχε πέσει θύμα σχολικού εκφοβισμού, επειδή είχε θέματα με την ομιλία του.

«Τη δολοφονία του Αντώνη την έμαθα τα ξημερώματα. Στις 3:10 με πήραν από το Λιμενικό και μου το είπε ένα παιδί που έκλαιγε, γιατί τον γνώριζε τον Αντώνη. Νόμιζα ότι μου κάνει κάποιος πλάκα. Μπήκα στο Διαδίκτυο και είδα το βίντεο. Εκεί τα έχασα. Ήταν ένα περίεργο συναίσθημα να βλέπεις κάποιον να σπρώχνει τον αδελφό σου στον θάνατο. Άνοιξε η γη και με κατάπιε εκείνη τη στιγμή. Από εκείνο το βράδυ άλλαξε η σκέψη μου για τους ανθρώπους», εξομολογήθηκε συγκινημένος ο αδελφός του άτυχου Αντώνη.

Ο ίδιος πρόσθεσε πως ο Αντώνης όπου και να πήγαινε έκανε φίλους.

Αυτό που είχε αλλάξει τον Αντώνη ήταν ο θάνατος του πατέρα τους, σύμφωνα με τον αδερφό του.


Νίκος Καργιώτης: «Αδερφέ, κι εγώ πονάω»

Ο Νίκος Καργιώτης είπε πως όταν είδε το βίντεο της δολοφονίας του Αντώνη, τα έχασε.

«Αδερφέ, και εγώ πονάω», είπε, φανερά συγκινημένος.

Στην εκπομπή μίλησε και ο δάσκαλος του χωριού του Αντώνη Καργιώτη, ο οποίος μοιράστηκε μία συγκινητική ιστορία για τον αδικοχαμένο νέο.

Στην κάμερα μίλησαν και άλλοι άνθρωποι από τον τόπο του Αντώνη Καργιώτη, οι οποίοι είχαν αρκετές ιστορίες να εξιστορήσουν και μόνο καλά λόγια να πουν για τον αδικοχαμένο νέο.