Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα στοιχεία ενός 25χρονου για κλοπές στο Πικέρμι, μετά από εντολή του Εισαγγελέα. Πρόκειται για τον 25χρονο Tushe Klement με καταγωγή από την Αλβανία, ο οποίος κατηγορείται για κλοπές από κοινού με δύο ή περισσότερους συνεργούς με τη λεία των κλοπιμαίων να ξεπερνά τις 120.000 ευρώ. Ο δράστης είχε συλληφθεί στις 3 Οκτωβρίου και εκτός από τις κλοπές κατηγορείται για παράβαση του νόμου περί όπλων και περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Πως δρούσε η συμμορία

Η συμμορία δρούσε στο Πικέρμι από τον Μάιο του 2022 ως και τον περασμένο Αύγουστο. Ο 25χρονος μαζί με τα άλλα μέλη της συμμορίας συνήθως απογεύματα εντόπιζαν σπίτια από τα οποία έλειπαν οι ιδιοκτήτες, παραβίαζαν μπαλκονόπορτες ή παράθυρα, έμπαιναν σε αυτά και έκλεβαν χρήματα και πολύτιμα αντικείενα όπως ρολόγια και χρυσαφικά.

Οι δράστες μάλιστα προκαλούσαν βλάβη και στην τηλεφωνική γραμμή των σπιτιών για να αποφύγουν την ενεργοποίηση τυχόν συναγερμού. Έχουν εξιχνιαστεί 20 περιπτώσεις κλοπών από σπίτια και μία κλοπή πινακίδων κυκλοφορίας οχήματος.

Δείτε φωτογραφίες του 25χρονου ΕΔΩ