Η οργή των φιλάθλων του Παναθηναϊκού για την απομάκρυνση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς από τον πάγκο της ομάδας απ' ότι φαίνεται δεν έχει μόνο ποδοσφαιρικό αντίκτυπο αλλά και κοινωνικό.

Το έγγραφο της Αστυνομίας για τις εγκαταστάσεις του Παναθηναϊκού 

Σύμφωνα με πληροφορίες του in.gr η ΕΛ.ΑΣ ζήτησε έκτακτα μέτρα ασφαλείας στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός λόγω του ντόρου που έχει δημιουργηθεί με τη φυγή του Ιβάν Γιοβάνοβιτς από την τεχνική ηγεσία των πρασίνων. Το εν λόγω έγγραφο συντάχθηκε την ημέρα της αιφνιδιαστικής πρόσληψης του Τούρκου προπονητή Φατίχ Τερίμ στον Παναθηναϊκό από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας της Ασφάλειας Αττικής. Το έγγραφο αυτό έχει θέμα "Δυσαρέσκεια οπαδών Παναθηναϊκού"



Το έγγραφο αναφέρει: "Μετά από έρευνα της Υπηρεσίας μας από ανοιχτές πηγές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, επικρατεί στις τάξεις των οπαδών του Παναθηναϊκού έντονος προβληματισμός και δυσαρέσκεια για την απόφαση αυτή της διοίκησης της Π.Α.Ε Παναθηναϊκός, η οποία αποτυπώνεται σε διάφορα σχόλια. Λαμβάνοντας υπόψη τον τρόπο δράσης των οργανωμένων οπαδών της ομάδας του Παναθηναϊκού και το υφιστάμενο ιστορικό της, από την Υπηρεσία μας δε μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο μετάβασης οπαδών της ομάδας του Παναθηναϊκού σε εγκαταστάσεις κτλ".