Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Κηφισιά. Κάθε μέρα βλέπω την πόλη μου να απαξιώνεται. Αυτό πρέπει ν’ αλλάξει.

Αποφάσισα να είμαι υποψήφιος για να έχω τη δυνατότητα να κάνω πραγ- ματικότητα τις σκέψεις μου, για το προάστιό μας, καθώς και γιατί ένιωθα την ανάγκη να είμαι πλέον καθημερινά δίπλα στους συμπολίτες μου, αξιοποιώντας τις γνώσεις και τις εμπειρίες μου. Όπως συχνά λέω, «θέλω να ζήσω σε ένα προάστιο με ποιότητα, ασφάλεια, φυσική ομορφιά, με σεβασμό στους κατοί- κους του, δίνοντας προτεραιότητα στα παιδιά και τους ανθρώπους με κινητι- κά προβλήματα καθώς και στα αδέσποτα ζώα».

Οραματίζομαι τον Δήμο, με μια δημοτική αρχή, η οποία θα έχει πρόγραμμα, αποφασιστικότητα και θα δουλεύει μεθοδικά, με σκοπό να δημιουργήσει όλες τις απαραίτητες υποδομές για να αναβαθμιστεί περισσότερο ο φυσικός πλού- τος και η ποιότητα ζωής των κατοίκων.

Τέλος, όραμά μου είναι μια πόλη με μια δημοτική αρχή, η οποία δεν θα περιμένει από τον πολίτη να της ζητήσει βοήθεια αλλά θα βρίσκεται η ίδια στο πλευρό του, σε κάθε του βήμα και στην επαφή του με την καθημερινότητα.

Αποφάσισα να συμπορευτώ με τον Βασίλη, διότι είναι ένας νέος άνθρωπος, με τον οποίο συμπίπτουν οι απόψεις μας για την βελτίωση της ποιότητας ζωής στην πόλη μας.

Τον θαυμάζω για την μόρφωσή του και την εργασιακή του εμπειρία, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα. Ξεχώρισα την συνδρομή του για τον Δήμο, όπου υπήρξε πρωτοπόρος σε θέματα καινοτομίας για την κομπο- στοποίηση των απορριμμάτων και μερίμνησε για την προστασία του περιβάλ- λοντος μέσα από δεντροφυτεύσεις που πραγματοποίησε ως ιδρυτικό μέλος εθελοντικής ομάδας. Τέλος, εκτιμώ την ευαισθησία του σε θέματα που αφο- ρούν την τρίτη ηλικία, για την οποία είχε διατελέσει πρόεδρος ΚΑΠΗ του Δήμου.

🎬 Έχοντας μεγαλώσει στην πόλη μας, έχοντας αναμνήσεις σε κάθε σημείο της, έχοντας εμπειρίες από τον παλμό της καθημερινότητάς της κι έχοντας ακούσει τους συμπολίτες μου τόσο στους προβληματισμούς τους όσο και στο όραμά τους για αυτήν, αποφάσισα να πω «ΝΑΙ»! «ΝΑΙ» για την επόμενη ημέρα! «ΝΑΙ» για την Κηφισιά! «ΝΑΙ» για την Νέα Ερυθραία! «ΝΑΙ» για την Εκάλη! Βασίλη, ξεκινάμε! #kifissia #neaerythrea #ekali #ΝΑΙγιατονδημομας #naigiatondimomas #ΚωνσταντίνοςΠαπαναστασίου #ΒασίληςΞυπολυτάς

Δημοσιεύτηκε από Κωνσταντίνος Παπαναστασίου-Υπ. Δημοτικός Σύμβουλος Κηφισιάς-Νέας Ερυθραίας-Εκάλης στις Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου 2023

Σύντομο Βιογραφικό


Ο Κώστας Παπαναστασίου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κηφισιά το 1993. Είναι κάτοχος ενός μεταπτυχιακού τίτλου, ΜΒΑ International Business από τo University of East London και έχει 2 πτυχία BA Media Production και BA Business Management από το Queen Margaret University. Είναι απόφοιτος του Αρσακείου Σχολείου Εκάλης.

Σήμερα στα 30 του, εργάζεται στο εμπορικό τμήμα γνωστής εταιρίας τηλεπικοινωνιών.

Έχει ιδιαίτερη αγάπη στα ζώα, με εθελοντική δραστηριό- τητα στην φιλοζωική Save A Greek Stray, στη φύση με συμ- μετοχή στο Κέντρο Ενημέρωσης Φίλων Κτήματος Τατοΐου, καθώς επίσης και στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστο- ρίας με εθελοντική προσφορά στην εκπαίδευση παιδιών σχολικής ηλικίας πάνω στην κλιματική αλλαγή και τις ανα- νεώσιμες πηγές ενέργειας.