Ο Αχιλλέας Μπέος απάντησε στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, μετά την χειροδικία απέναντι σε διαμαρτυρόμενο πολίτη.

Στη δήλωση του ο Αχιλλέας Μπέος, διαψεύδει ότι τον στηρίζει η Νέα Δημοκρατία και επιτίθεται στον Στέφανο Κασσελάκη λέγοντας ότι «θέλω να ενημερώσω τους κατά τα λοιπά συμπαθέστατους Στέφανο Κασσελάκη και Τάιλερ (ράφτη), ότι από το 2014 που ασχολούμαι με το Δήμο Βόλου ουδέποτε έλαβα ή διεκδίκησα τη στήριξη ή το χρίσμα από κάποιο πολιτικό κόμμα. Από κανένα απολύτως. Και αυτό ισχύει και τώρα. Ο λαός του Βόλου με εκλέγει, αυτός μου δίνει το δικαίωμα να διοικώ, αυτός μπορεί, και μόνος αυτός, να μου το αφαιρέσει».

Aχιλλέας Μπέος: Αναλυτικά η δήλωσή του

Επειδή ο Βόλος μας περνά εξαιρετικά δύσκολες στιγμές, μετά τις δύο καταστροφικές πλημμύρες, και προφανώς έχω πολύ σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθώ δεν δίνω συνέχεια στις δηλώσεις Κασσελάκη. Δεν μπορώ τέτοιες στιγμές να ασχολούμαι με τους διάφορους Κασσελάκηδες. Όταν έρθει η κατάλληλη ώρα, εδώ είμαστε. Μέχρι τότε και αφού δείχνει τόση ευαισθησία για την πόλη μας τον έχω καλέσει δημόσια να πάρει τον Τάιλερ (ράφτη) και να έρθουν να βοηθήσουν. Τουλάχιστον να φανούν χρήσιμοι …»

Ο Δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος, σε δήλωσή του με αφορμή την δήλωση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανου Κασσελάκη για τη στήριξη της ΝΔ που απολαμβάνει ως υποψήφιος, αναφέρει τα εξής:

Θέλω να ενημερώσω τους κατά τα λοιπά συμπαθέστατους Στέφανο Κασσελάκη και Τάιλερ (ράφτη), ότι από το 2014 που ασχολούμαι με το Δήμο Βόλου ουδέποτε έλαβα ή διεκδίκησα τη στήριξη ή το χρίσμα από κάποιο πολιτικό κόμμα. Από κανένα απολύτως. Και αυτό ισχύει και τώρα. Ο λαός του Βόλου με εκλέγει, αυτός μου δίνει το δικαίωμα να διοικώ, αυτός μπορεί, και μόνος αυτός, να μου το αφαιρέσει.