O Αχιλλέας Μπέος με ανάρτησή του πήρε θέση και έδωσε διευκρινίσεις για τα όσα έγιναν στην Άλλη Μεριά Βόλου.

Υπενθυμίζεται πως ο δήμαρχος Βόλου είχε πάει στην Άλλη Μεριά Βόλου επειδή πλημμυροπαθείς εμποδίζουν το μπάζωμα σε κατεστραμμένο σημείο μετά τις πλημμύρες, και σύμφωνα με το gegonota.news και όπως φαίνεται σε βίντεο, χτύπησε έναν από αυτούς.


Σε ανάρτησή του μετά την κυκλοφορία του βίντεο, ο Αχιλλέας Μπέος κάνει λόγο για στημένο περιστατικό, λέγοντας πως ο πολίτης τον έβρισε. Όπως λέει, η αντίδρασή του ήταν ίσως ακραία, αλλά «αυτά προφανώς συμβαίνουν όταν έχεις να κοιμηθείς κοντά ένα μήνα».

«Δυστυχώς η λογική και η κατανόηση για το τι αντιμετωπίζουμε δεν είναι αυτονόητα για όλους» αναφέρει ο Δήμαρχος Βόλου για το περιστατικό.

Δείτε την ανάρτηση

«Κυκλοφορεί την τελευταία ώρα ένα βίντεο που καταγράφει σκηνές έντασης μεταξύ εμού και αυτών που παρεμπόδισαν τις εργασίες στην Άλλη Μεριά. Αυτά προφανώς συμβαίνουν όταν έχεις να κοιμηθείς κοντά ένα μήνα, όταν δουλεύεις ακατάπαυστα για να δώσεις λύσεις για τους συμπολίτες σου και αντιμετωπίζεις στημένες καταστάσεις (ενδεχομένως και αντιδράσεις από αγανακτισμένους πολίτες). Μπορώ να δεχθώ τις αντιδράσεις, αλλά όχι βέβαια τις προσωπικές ύβρεις του τύπου (άντε και γα…ου) και πολύ περισσότερο τις ύβρεις για τη μάνα μου. Σε τέτοιες συνθήκες αντιδρώ ως άνθρωπος, ακόμα και ακραία ενδεχομένως. Δυστυχώς η λογική και η κατανόηση για το τι αντιμετωπίζουμε δεν είναι αυτονόητα για όλους».


Κυκλοφορεί την τελευταία ώρα ένα βίντεο που καταγράφει σκηνές έντασης μεταξύ εμού και αυτών που παρεμπόδισαν τις...

Posted by Αχιλλέας Μπέος on Saturday, 30 September 2023