Ομόφωνα ένοχος κρίθηκε και από το δευτεροβάθμιο δικαστήριο ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

Τακτικοί δικαστές και ένορκοι καταδίκασαν τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο για τη δολοφονία της συζύγου του, Καρολάιν, τη θανάτωση του αγαπημένου της σκυλιού, της Ρόξι, και τα πλημμελήματα της ψευδούς κατάθεσης και της ψευδούς καταμήνυσης, χωρίς να είναι παρών ο κατηγορούμενος στο δικαστήριο.

Το δικαστήριο απέρριψε ομόφωνα τα αιτήματά του να καταθέσει ο πατέρας της Καρολάιν και να του διενεργηθεί ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.

Η υπεράσπισή του αιτήθηκε την αναγνώριση του ελαφρυντικού του πρότερου σύννομου βίου.

Ο εισαγγελέας της έδρας Γ. Κούτρας αναφέρθηκε στο γεγονός ότι το ζευγάρι είχε αγοράσει ένα οικόπεδο με χρήματα στον μεγαλύτερο βαθμό της οικογένειας της Καρολάιν, το οποίο μεταβιβάστηκε στην αποκλειστική κυριότητα του κατηγορουμένου.

Επίσης ο εισαγγελέας τόνισε πως είχε γίνει ένα εργολαβικό συμβόλαιο και εργοδότες τέθηκαν και οι δύο σύζυγοι, ενώ ήταν στην κυριότητα τη δική του. «Την κατέστησε αντικείμενο υποχρεώσεων χωρίς να έχει κυριότητα επί του οικοπέδου», τόνισε ο κ. Κούτρας.

«Έδρασε με έναν τρόπο πρωτοφανή. Είναι ένα από τα ειδεχθέστερα εγκλήματα που έχουν γίνει στον κόσμο. Ζήτησε να κάνει συνεδρίες με την ψυχολόγο, αφού είχε κάνει το έγκλημα και δεν έχυσε ούτε ένα δάκρυ», τόνισε ο κ. Κούτρας.

Αναμένεται η απόφαση επί των ποινών.