Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος συμμετείχε κανονικά την Παρασκευή στις Πανελλήνιες, παρά την αρχική εκτίμηση ότι δεν θα ήταν εφικτό να τα καταφέρει, καθώς συνεχίζεται στο Εφετείο η δίκη για την δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς στα Γλυκά Νερά.

Αυτό που προκάλεσε εντύπωση, ήταν πως τα θέματα στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας, στα οποία κλήθηκε να διαγωνιστεί ο συζυγοκτόνος, αφορούσαν την βία κατά των γυναικών και τον φεμινισμό!

Αμέσως μετά το τέλος της ακροαματικής διαδικασίας την Πέμπτη, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος διαμαρτυρήθηκε έντονα, με ύβρεις και φωνές, όπως μετέδωσε η εκπομπή "Το Πρωινό" του ΑΝΤ1, καθώς σύμφωνα με τον προγραμματισμό των μεταγωγών προς τις Φυλακές Μαλανδρίνου- όπου στήθηκε Εξεταστικό Κέντρο για να δώσουν Πανελλαδικές Εξετάσεις οι κρατούμενοι- δεν ήταν εφικτό να βρίσκεται εγκαίρως στην θέση του για να συμμετέχει στις εξετάσεις σήμερα το πρωί.

Τελικώς φαίνεται ότι, δεδομένου πως αποτελεί δικαίωμα του η συμμετοχή στης Πανελλαδικές Εξετάσεις, οργανώθηκε έκτακτη μεταγωγή του, μαζί με άλλον έναν κρατούμενο, προς τις Φυλακές Μαλανδρίνου, όπου έφθασε αργά το βράδυ της Πέμπτης.

Όπως είπε στον ΑΝΤ1 ο Κωνσταντίνος Δούνας, Διευθυντής Δευτεροβάθμιάς Εκπαίδευσης Φωκίδας, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ήταν σήμερα κανονικά στην θέση του, τα θέματα έφθασαν στις 09:00 της Παρασκευής στις Φυλακές Μαλανδρίνου και ξεκίνησε η διαδικασία.