Mια 19χρονη κατήγγειλε στις Αρχές βιασμό στην περιοχή του Αγίου Στεφάνου από οδηγό ταξί, τον οποίο συνέλαβαν άνδρες της αστυνομίας, μετά από τον εντοπισμό του στα Άνω Λιόσια.

Το χρονικό της υπόθεσης


Σύμφωνα με πληροφορίες της EΡΤ, η 19χρονη επιβιβάστηκε στο ταξί μαζί με μια 22χρονη από την Πλατεία Δροσιάς, λίγο πριν τα μεσάνυχτα με προορισμό τα σπίτια τους στον Άγιο Στέφανο.

Η 22χρονη κατέβηκε από το ταξί στη Λεωφόρο Μαραθώνος στο ύψος της πλατείας του Αγίου Στεφάνου και ο οδηγός συνέχισε τη διαδρομή με τη 19χρονη και όπως κατήγγειλε η ίδια σταμάτησε το ταξί σε μια άγνωστη οδό, κοντά στο σπίτι της στον Άγιο Στέφανο, την ακινητοποίησε πιάνοντας τα χέρια της και τη βίασε.

Οι Αρχές αναζητώντας τα στοιχεία που είχαν στη διάθεσή τους κατά τη διάρκεια της προανάκρισης, ένα βίντεο αλλά και την κατάθεση της 19χρονης, βρήκαν εντέλει τον οδηγό ταξί τον οποίο η 19χρονη αναγνώρισε ως τον δράστη του βιασμού.

Έτσι ο οδηγός ταξί εντοπίστηκε και οδηγήθηκε στο Τ.Α. Διονύσου, όπου και συνελήφθη, ενώ το όχημά του κατασχέθηκε.

Δεν βρέθηκαν κακώσεις στο σώμα της 19χρονης


Η 19χρονη εξετάστηκε από ψυχολόγο και επιβεβαίωσε όσα κατήγγειλε με περισσότερες λεπτομέρειες ενώ κατά τη διάρκεια της εξέτασής της από ιατροδικαστή, δεν βρέθηκαν κακώσεις στο σώμα της, όμως τα ρούχα της κατασχέθηκαν και εστάλησαν σε εργαστήριο της ΕΛ.ΑΣ. για περαιτέρω εξέταση.

Το προανακριτικό υλικό υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και η υπόθεση παραπέμφθηκε για κύρια ανάκριση.