Aυτόπτης μάρτυρας, φίλαθλος της ΑΕΚ, με την κατάθεσή του στην ΕΛ.ΑΣ, περιγράφει τη στιγμή της επίθεσης των Bad Blue Boys, που είχε σαν αποτέλεσμα τη δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή.

Όπως ανέφερε ο Δ.Σ., μαζί με τρεις φίλους του, βρισκόταν στην καφετέρια της OPAP Arena, όταν, στις 23:15 της 7ης Αυγούστου, υπάλληλος τους ενημέρωσε ότι έπρεπε να φύγουν, καθώς υπήρχε ενημέρωση για οπαδούς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ που προσέγγιζαν το σημείο, προκειμένου να προκαλέσουν επεισόδια.

Όπως είπε, άμεσα σηκώθηκαν και κατευθύνθηκαν προς τα οχήματά τους, ωστόσο ο ίδιος είδε έναν όχλο να κατευθύνεται προς το μέρος τους και γύρισε πίσω να φύγει προς τη Δεκελείας, ώστε να προφυλαχτεί.

Εκεί, υπογραμμίζει στην κατάθεσή του, είδε «άτομα οπαδούς της ΑΕΚ χτυπημένους και άλλους να τρέχουν προς διάφορες κατευθύνσεις».

Ο ίδιος έφυγε από το σημείο, σταματώντας διερχόμενο όχημα, και, όταν επέστρεψε, μία με μιάμιση ώρα αργότερα, στο σημείο που είχε παρκάρει το αυτοκίνητό του, το βρήκε με σπασμένα παρμπρίζ, χτυπήματα και βαθουλώματα.