O ύπατος μεγάλος ταξίαρχος της Τεκτονικής Στοάς, μετά την έκρηξη τα ξημερώματα στο κτίριο της Στοάς στην οδό Σουρμελή στην Αχαρνών, στο κέντρο της Αθήνας, έδωσε μέσω βίντεο τη διαβεβαίωση πως όλα τα μέλη είναι καλά.

Λίγα λεπτά μετά τις 09:00 η Αστυνομία εντόπισε δεύτερο δέμα με εκρηκτικά, δίπλα στο πρώτο, και προχώρησε στην ελεγχόμενη έκρηξή του,

«Ήταν ένα άνανδρο χτύπημα, το γιατί δεν είναι γνωστό… Αλλά οι διωκτικές Αρχές ξέρουν και θα βρουν την άκρη», αναφέρει ο ύπατος μεγάλος ταξίαρχος της Τεκτονικής Στοάς σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά του στο Facebook.

Όπως ξεκαθάρισε, η βομβιστική επίθεση έγινε στο κτίριο του Υπάτου Συμβουλίου, το οποίο είναι δίπλα στο κτίριο της Μεγάλης Στοάς,

«Ευτυχώς, ευτυχώς, ευτυχώς, δεν ήταν σε ώρα που συνεδριάζαμε, γιατί χθες το βράδυ συνεδριάζαμε μέχρι αργά, εν πάση περιπτώσει θέλω να καθησυχάσω όσους ενδιαφέρονται και να στενοχωρήσω όσους νομίζανε ότι έχουμε πάθει κάτι. Η πορεία μας δεν πρόκειται να αλλάξει και το Ύπατο Συμβούλιο κι ο Σκωτικός Τύπος από τέτοια δεν πτοούνται», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Δημοσιεύτηκε από Page of the Grand Commander SC 33º for Greece AASR στις Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2023