Την άποψή του για την καταγγελία με την οποία βρίσκεται αντιμέτωπος ο Αλέξης Γεωργούλης εξέφρασε ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας, σχολιάζοντας μια ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό του στο Facebook ο γνωστός σκηνοθέτης και καλλιτεχνικός διευθυντής του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης, Λευτέρης Πλασκοβίτης.

Ο κ. Πλασκοβίτης, που μεταξύ άλλων είναι και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ., έγραψε χαρακτηριστικά πως «όσο αθώος ή ένοχος ήταν ο Φιλιππίδης όταν μάθαμε την ΠΡΩΤΗ καταγγελία θύματος, άλλο τόσο αθώος ή ένοχος είναι και ο Γεωργούλης! Καταδίκες ή αθωώσεις αλά καρτ και ανάλογα με το κομματικό μας συμφέρον, είναι προστυχιά, είναι αθλιότητα και χρυσαυγίτικη νοοτροπία και συμπεριφορά! Τέλος! ΥΓ.1: Υπήρξα κι εγώ πολύ ωραίος και επιθυμητός νέος, αλλά όποτε μου έλεγε όχι κάποια γυναίκα, το χειρότερο που έκανα ήταν να λέω “εσύ θα χάσεις” και μάλιστα με χαμόγελο. ΥΓ.2: Ο Γεωργούλης είναι μέλος του ΣΕΗ;».

bibilas_sxolio

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΣΕΗ έγραψε πως «το ζήτημα, Λευτέρη μου, είναι γιατί τον έστειλε ο κόσμος στην Ευρωβουλή, για ποιο λόγο τον έβαλε ο Σύριζα ενώ δεν είχε ασχοληθεί ποτέ ούτε με τον συνδικαλισμό, ο χρόνος που έγινε η καταγγελία, το γιατί δημοσιοποιήθηκε τώρα, το γιατί κατήγγειλε το όνομα του 4 μήνες μετά, αφού η ίδια είναι νομικός, γενικά όλη αυτή η ιστορία δεν μοιάζει καθόλου με των 2 καταδικασθέντων πρωτοδίκως, γιατί υπήρχαν γι' αυτούς σωρεία σοβαρών καταγγελιών στο ΣΕΗ και την Εισαγγελία. Ο Γεωργούλης είναι μέλος του ΣΕΗ και του ΤΑΣΕΗ κι έχει βοηθήσει οικονομικά το ΤΑΣΕΗ με εκδηλώσεις που έκανε στα μαγαζιά που είχε τότε».

plaskovitis_2

Είναι ενδεικτικό ότι το σχόλιο του κ. Μπιμπίλα προκάλεσε την έντονη αντίδραση χρηστών του facebook, που μίλησαν για «αντιμετώπιση των εγκλημάτων A la carte» και ότι ο Αλέξης Γεωργούλης θα έπρεπε να έχει «διαγραφεί προσωρινά μέχρι τη διαλεύκανση της υπόθεσης».

_________
bibilassssss

Από την πλευρά του ο κ. Πλασκοβίτης, απαντώντας στα λεγόμενα του προέδρου του ΣΕΗ, είπε πως «είναι άστοχα τα ερωτήματά σου» και πρόσθεσε ότι «δεν διάβασες την απάντηση της καταγγέλλουσας. Το αν έχει βοηθήσει ή όχι το ΤΑΣΕΗ δεν έχει καμία σχέση με αυτά που κατηγορείται και δεν ξέρω γιατί τα βάζεις εδώ».

plaskovitis_1

Απαντώντας εκ νέου στον Λευτέρη Πλασκοβίτη, ο Σπύρος Μπιμπίλας ανέφερε: «Αν έρθει καταγγελία ή καταδικασθεί από κάποιο δικαστήριο, τότε το ΣΕΗ βάσει καταστατικού θα κινηθεί. Προς το παρόν αναμονή. Στους άλλους που διεγράφησαν υπήρχαν εγγραφές καταγγελίες στο ΣΕΗ και φθάσαμε σε γενικές συνελεύσεις για να διαγραφούν».

bibilass