Ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε για τα σχόλιά του στα social media, σχετικά με την υπόθεση βιασμού που βαραίνει τον Αλέξη Γεωργούλη.

Τα όσα έγραψε ο πρόεδρος του ΣΕΗ έχουν προκαλέσει αντιδράσεις, με το κοινό να τον κατηγορεί ότι «ξεπλένει» έναν βιαστή ή ότι στηρίζει ΣΎΡΙΖΑ, διότι δεν τον διαγράφει από το σωματείο.

Δείτε ακόμη: Οι αντιδράσεις στα social media από τις δηλώσεις Μπιμπίλα

Δεν έχει έρθει κάποια καταγγελία στο ΣΕΗ

Θέλοντας να απαντήσει στους επικριτές του, ο Σπύρος Μπιμπίλας εμφανίστηκε στην εκπομπή «Πρωινό μας» και δήλωσε αρχικά: «Εγώ μιλάω για το σωματείο κι άρχισαν να το κανιβαλίζουν. Γιατί δεν τον διαγράφουμε κ.λπ. Ο κύριος Γεωργούλης έχει κατηγορηθεί στην Ευρωβουλή, δεν έχει έρθει κάποια καταγγελία στο σωματείο για να κινηθεί».

Βγήκαν πολλοί δεξιοί κυρίως και είπαν ότι αδρανούμε

«Εάν δούμε ότι θα υπάρξουν καταγγελίες, θα ανοίξουμε το καταστατικό και θα προχωρήσουμε αναλόγως όπως είχε γίνει και σε άλλες περιπτώσεις. Δεν πρέπει να κανιβαλίζουμε το σωματείο, γιατί βγήκαν πολλοί δεξιοί κυρίως κι είπαν ότι αδρανεί», συμπλήρωσε ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας.


Το ΣΕΗ δεν μπορεί να προχωρήσει σε διαγραφή ακόμα

«Αν απομονώσετε το πράγμα, νομίζετε ότι έγινε έτσι. Υπάρχει σωρεία αντιδράσεων και συγκρίνουν πράγματα ανόμοια. Δεν παίρνει έτσι το ΣΕΗ απόφαση από τη μια μέρα στην άλλη, έχει ανοίξει το πειθαρχικό; Έχει ανοίξει το συμβούλιο; Έγινε μια καταγγελία κάποια στιγμή και δεν ειπώθηκε το όνομά του. Το όνομά του ειπώθηκε 4 μήνες μετά. Η ίδια είναι νομικός και θα μπορούσε να πει το όνομά του. Τα κορίτσια αυτά που κατήγγειλαν τους ανθρώπους που κατήγγειλαν ήταν σε εργασιακό περιβάλλον, οπότε φοβόντουσαν. Νομίζω ότι μια νομικός θα μπορούσε να μη φοβηθεί».

Είπε το όνομα του Γεωργούλη ύστερα από τέσσερις μήνες

Ο ίδιος αργότερα εξήγησε πως δεν τον ενδιαφέρει καθόλου αν παραποιούνται τα λεγόμενά του, αφού ο ίδιος γνωρίζει ακριβώς τι ήθελε να πει. «Αυτό είπα, τελείωσε. Πολίτης είμαι και μπορώ να έχω τη γνώμη μου. Το εξήγησα. Παιδιά, είπε το όνομα 4 μήνες μετά. Η ίδια το είπε. Έχω πει κάτι, όποιος θέλει να το εκλαμβάνει έτσι, ας το εκλάβει. Εγώ έκανα τη διαφορά με τα κορίτσια που ήταν σε εργασιακό περιβάλλον, αν θέλετε ας το καταλάβετε», είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Θεωρώ απαράδεκτο να λένε ότι στηρίζω τον ΣΥΡΙΖΑ

«Η ατάκα που απομονώθηκε με τον κύριο Γλασκωβίτη ήταν μία μόνο κι είχε πίσω της ολόκληρη συζήτηση. Αν θέλετε να την απομονώσετε όπως κάνουν κι οι άλλοι για να με χτυπήσουν, δεν με νοιάζει. Δεν θα συζητήσω κάτι περισσότερο. Τον ισχυρισμό που λένε ότι στηρίζω τον ΣΥΡΙΖΑ τον θεωρώ απαράδεκτο», συμπλήρωσε κλείνοντας ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: