Δεν είναι μόνο άνδρες εκείνοι που έχουν εμπλακεί στην υπόθεση της 12χρονης. Υπάρχουν και γυναίκες οι οποίες με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο θέλησαν να απλώσουν τα χέρια τους πάνω στο κορίτσι, ώστε να ικανοποιήσουν τις ορέξεις τους.

Εδώ και μερικές ημέρες κυκλοφορούν έντονα πληροφορίες που θέλουν μία γυναίκα να επικοινωνεί με το κορίτσι προκειμένου να εξασφαλίσει ένα τουλάχιστον ραντεβού με τη 12χρονη, παρουσία όμως και ενός ενήλικου άνδρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η συγκεκριμένη γυναίκα είναι μία πολύ γνωστή χορεύτρια η οποία έχει περάσει όχι μόνο από τα γνωστότερα στέκια της Αθήνας, αλλά και από πολλά της Θεσσαλίας, η οποία όχι μόνο ζητούσε σωματική επαφή με το κορίτσι, αλλά και να το βλέπει να συνουσιάζεται με το σύντροφό της, ως ένα αρρωστημένο δώρο σε αυτόν!

Η γυναίκα αυτή αφήνεται να εννοηθεί πως δεν ασκούσε το επάγγελμά της μόνο στα in καταστήματα, αλλά είναι μία επαγγελματίας χορεύτρια, η οποία έχει ασχοληθεί και με τη διδασκαλία χορού! Ως εκ τούτου χαρακτηρίζεται ως ικανή να επικοινωνήσει με ιδιαίτερο τρόπο με παιδιά νεότερης ηλικίας και να τους εμπνεύσει εμπιστοσύνη. Γίνεται αναφορά, δε, πως η εν λόγω γυναίκα ελέγχεται όχι μόνο γι’ αυτή την επικοινωνία, αλλά και για την περίπτωση να έχει διαπράξει αντίστοιχες πράξεις στο παρελθόν. Θα πρέπει να σημειωθεί, πάντως, πως κατά τις καταθέσεις του κοριτσιού δεν έχει προκύψει μέχρι στιγμής η περιγραφή βιασμού της 12χρονης από γυναίκα. Παρ’ όλα αυτά, ο θείος του κοριτσιού σε ανύποπτο χρόνο είχε επικοινωνήσει με συγκεκριμένο λογαριασμό στο Facebook, προκειμένου να ζητήσει το λόγο για τον οποίο απασχολούσαν την ανιψιά του. Εκεί διαπίστωσε πως το κορίτσι μιλούσε με έναν άνδρα, ενώ ταυτόχρονα ακουγόταν και μία γυναίκα. Πληροφορίες, επίσης, αναφέρουν πως εντός της δικογραφίας συμπεριλαμβάνεται μία τουλάχιστον συνομιλία με γυναίκα, με αρχικό ονόματος ή ψευδωνύμου «Ε.». Σ’ εκείνη τη στιχομυθία η γυναίκα είχε ρωτήσει το κορίτσι «αν θες να κάνουμε τρίο»:

Ε: Αν θες να κάνουμε τρίο.

12χρονη: Να πάρω τα λεφτά και να κάνουμε 3 ώρες μαζί. Θες;

Ε: Να φέρω κι έναν φίλο μου. Πού να τα πας;

12χρονη: Όχι. Όπως την άλλη φορά που πήγα και ξανάρθα.

Ε: Μαζί μου θες μόνο;

12χρονη: Ναι, μωρό μου.

Ε: Και την άλλη φορά δεν ήρθες.

12χρονη: Ήρθα μετά. Άργησα ένα 10λεπτο.

Ε: Και πού να τα πας, τι έχεις; Νταβατζή;

12χρονη: Όχι, να, τα ‘δωσα. Στη μάνα μου.

Τα 51 προφίλ στο BlindChat, οι φωτογραφίες και τα 230 ευρώ

Ούτε ένα ούτε δύο, ούτε τρία αλλά συνολικά 51 διαφορετικά προφίλ είχε δημιουργήσει ο Ηλίας Μίχος για λογαριασμό του 12χρονου κοριτσιού στην πλατφόρμα BlindChat. Με αυτόν τον τρόπο, ο 53χρονος έψαχνε για να… ψαρέψει «πελάτες» που είτε θα έπεφταν στην παγίδα είτε είχαν όντως σκοπό να έρθουν σε επαφή με ένα ανήλικο κορίτσι.

Από τον περασμένο Μάιο μέχρι τον Αύγουστο ο Μίχος είχε ανοίξει συνολικά 35 δοκιμαστικά προφίλ (όπου οι γυναίκες χρήστες μπορούν να χρησιμοποιούν μόνο τη βασική έκδοση χωρίς την πληρωμή συνδρομής), αλλά και 16 πιο ολοκληρωμένα προφίλ, τα οποία εμπεριείχαν στοιχεία όπως την ηλικία του χρήστη και το συνδεδεμένο email. Κατά πληροφορίες, στην πλατφόρμα αυτή το μικρότερο όριο ηλικίας που μπορεί να λάβει μέρος είναι τα 20 χρόνια. Προφανώς ο Μίχος έβαζε τη μικρότερη δυνατή ηλικία και έπειτα στη συζήτηση έλεγε πως είναι «νεότερη», υποδυόμενος το κορίτσι. Μόλις σε τρία προφίλ υπήρχε φωτογραφία της 12χρονης, ωστόσο όπως περιγράφεται σε ουκ ολίγες συνομιλίες, ο χειριστής των προφίλ, πιθανότατα ο Μίχος, έστελνε φωτογραφίες και βίντεο του κοριτσιού. Συνολικά έστειλε γύρω στις 90 φωτογραφίες και βίντεο. Οι τιμές που ζητούσε κυμαίνονταν από 50 ευρώ και έφτασαν ακόμη και τα 230 ευρώ.

Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα ΟΝ ΤΙΜΕ στις 20/10