Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση των βιασμών και της μαστροπείας της 12χρονης στα Σεπόλια, καθώς, όπως φαίνεται, ο Ηλίας Μίχος ανοίγει το στόμα του και αρχίζει να δίνει πρόσωπα που, σύμφωνα με τον ίδιο, τους βαραίνουν τα ίδια ή και βαρύτερα αδικήματα.

Ο προφυλακισμένος 53χρονος αναφέρθηκε σε ένα πρόσωπο που, όπως είπε, εκμεταλλευόταν το κορίτσι πριν γνωριστεί με τον ίδιο. Πρόκειται για τον «Γιώργο», που, όπως αναφέρθηκε, η πλευρά του Μίχου τονίζει πως πρέπει να κατηγορηθεί για βιασμό και μαστροπεία.

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει η πλευρά του 53χρονου, ο «Γιώργος» είναι κάτοικος Κολωνού, δεν έχει κάποια σχέση με την οικογένεια της 12χρονης και δεν γνωρίζεται με τον Ηλία Μίχο. Το συγκεκριμένο πρόσωπο, όπως μετέδωσε η εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, φέρεται να το έχει κατονομάσει και η 12χρονη στην τέταρτη κατάθεση που έδωσε στη ΓΑΔΑ.

Φέρεται να έχει πει πως ο συγκεκριμένος άνδρας την εξέδιδε στο διαμέρισμα Airbnb. Ο Μίχος υπό το βάρος των σημαντικών κατηγοριών δείχνει αποφασισμένος να μιλήσει για πρόσωπα που γνωρίζει και που σχετίζονται με το κορίτσι.

Την ίδια στιγμή, ωστόσο, αν η εμπλοκή του «Γιώργου» στην υπόθεση είναι πραγματική, τότε έρχεται σε ακόμη πιο δύσκολη θέση και η -επίσης προφυλακισμένη- μητέρα της 12χρονης. Φαίνεται πως το παιδί κακοποιούνταν για μεγαλύτερο διάστημα και θα πρέπει να αποδείξει πως δεν γνώριζε και πάλι τίποτα, όπως έχει υποστηρίξει μέχρι τώρα.

Στα χέρια της ανακρίτριας βρίσκεται ήδη ο φάκελος με τα ονόματα των ατόμων που «αγόρασαν» από τον Μίχο πορνογραφικό υλικό μέσω live streaming.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, για όσους δεν ήθελαν απευθείας επαφές με τη 12χρονη, αλλά επιθυμούσαν να δουν τους βιασμούς της, ο Μίχος άνοιγε επικοινωνία μέσω skype ή messenger και έστελνε live γυμνά βίντεο του κοριτσιού ή ακόμη τους έκανε και μετάδοση live streaming, πληρώνοντας φυσικά κάτι παραπάνω.

*Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «On Time».