Στην 35η τακτική ανακρίτρια βρέθηκε τη Δευτέρα η αδελφή της κατηγορούμενης για τους θανάτους των τριών παιδιών της, Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρας, προκειμένου να καταθέσει για τις περιπτώσεις της Μαλένας και της Ίριδας.

Η κατάθεση κράτησε πέντε ώρες, έγινε υπό άκρα μυστικότητα, ενώ, ντυμένη στα μαύρα, δεν μίλησε στους δημοσιογράφους ούτε κατά την είσοδο ούτε κατά την έξοδό της. Οι δικηγόροι της ήταν εκείνοι που την συνόδευαν και όχι άνθρωποι του οικογενειακού περιβάλλοντός της, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star.

Αυτή ήταν η δεύτερη κατάθεση μέσα σε τέσσερις μήνες, αφού είχε μιλήσει στους αξιωματικούς του τμήματος Ανθρωποκτονιών, σε μια διαδικασία που κράτησε δέκα ώρες.

Η ανακρίτρια στάθηκε σε τρεις αντιφάσεις της Δήμητρας Πισπιρίγκου, οι οποίες διαφάνηκαν με την πάροδο του χρόνου. Η ώρα θανάτου της Ίριδας είναι το πρώτο. Είχε τονίσει ότι την βρήκαν νεκρή στις 11:30, έπειτα, τηλεοπτικά, άλλαξε την ώρα σε 10:45, ενώ υπήρξε και μια τρίτη εκδοχή από την ίδια, πως κάλεσαν το ασθενοφόρο στις 11:37, όταν και τόνισε ότι μαζί με τη Ρούλα Πισπιρίγκου έκαναν ΚΑΡΠΑ στο μωρό.

Η δεύτερη αντίφαση φέρεται να ήταν τα σημάδια του μωρού, στη μύτη και γύρω από το στόμα του. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως για πρώτη φορά τόνισε ότι δεν τα είχε δει το προηγούμενο βράδυ, όπως ήταν το αφήγημα, αλλά για πρώτη φορά τα αντίκρισε το πρωί που έδινε τις πρώτες βοήθειες στην Ίριδα.

Τέλος, υπήρξε αμφισβήτηση για την ώρα που η Ρούλα Πισπιρίγκου έφυγε από το δωμάτιό της εκείνη τη μέρα. Η Δήμητρα είχε πει ότι ήταν περίπου 7:30 και η αδελφή της πήγε μόνο για να το ηρεμήσει. Όμως, αυτό που μαθεύτηκε τη Δευτέρα ήταν πως είπε στην ανακρίτρια ότι δεν θυμάται την ώρα που έμεινε με το μωρό η Ρούλα Πισπιρίγκου.