Τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή της η 62χρονη γυναίκα στα Σύβοτα Θεσπρωτίας, όταν κόπηκε ο ιμάντας του θαλάσσιου αλεξίπτωτου, ερευνά η τοπική λιμενική αρχή που διενεργεί την προανάκριση.

«Ξαφνικά βγήκε ένα δυνατό μπουρίνι και εκείνη την ώρα κόπηκε ο ιμάντας χωρίς να καταλάβω πώς» είπε στον ΣΚΑΪ ο 34χρονος χειριστής του σκάφους το οποίο τραβούσε το θαλάσσιο αλεξίπτωτο με την άτυχη 62χρονη.




«Βρέθηκα κι εγώ ο ίδιος ναυαγός και ενδεχομένως να είχα πνιγεί αν δεν είχε βρεθεί το σκάφος που μας περισυνέλεξε.Είμαι σε σοκ, όλη μέρα κλαίω», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια του θαλάσσιου σπορ ξέσπασε μπουρίνι. Ο χειριστής του σκάφους άρχισε να τραβάει την 62χρονη προς το μέρος του για να την κατεβάσει στο ταχύπλοο, ωστόσο έσπασε ο ιμάντας, με το γνωστό τραγικό αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Thespro.gr, στο σκάφος επέβαιναν ο σύζυγος αλλά και ο γιος της άτυχης γυναίκας. Τη γυναίκα εντόπισε και περισυνέλλεξε νεκρή, έτερο ταχύπλοο σκάφος που έσπευσε στην περιοχή.