Συγκλονίζει η περιγραφή από τον σύντροφο της 62χρονης δασκάλας που έχασε τη ζωή της στα Σύβοτα όταν ένα ξαφνικό μπουρίνι είχε ως αποτέλεσμα να κοπεί ο ιμάντας στο θαλάσσιο αλεξίπτωτο. Το τραγικό συμβάν έλαβε χώρα το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου, μετά από ξαφνική κακοκαιρία στην περιοχή, όπου έκανε parasailing η άτυχη γυναίκα.

«Είδα να έρχεται το σύννεφο, η αντάρα ερχότανε και του λέω του υπευθύνου “κοίταξε γύρνα δες έρχεται! Έρχεται”, του λέω, “να γυρίσουμε πίσω”», τόνισε ο σύντροφος της 62χρονης που σκοτώθηκε.

Παράλληλα, σημείωσε ότι ο χειριστής του σκάφους επιχείρησε να τον καθησυχάσει λέγοντάς του ότι «δεν είναι τίποτα», όμως, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά μιλώντας στο Star, «σε ένα λεπτό μέσα αναποδογύρισαν τα πάντα στη ζωή όλων μας και πρώτα από όλα έχασε η Τζένη τη ζωή της πολύ τραγικά γιατί προσπάθησε να την κατεβάσει ο άνθρωπος».

«Έσπασε το σκοινί»

Στη συνέχεια, ο σύντροφος της 62χρονης είπε: «Την κατέβασε μέχρι περίπου δυο μετρά κοντά στη θάλασσα για να την τραβήξει αλλά έσπασε το σκοινί δεν ξέρω έσπασε, λύθηκε, δε μπόρεσα να καταλάβω και την πηρέ με ιλιγγιώδη ταχύτητα, την πήγε προς Ιταλία μεριά. Αυτό ήταν. Δε μπορώ να σας πω άλλα γιατί δε μπορώ να θυμάμαι αυτή την εικόνα».

«Ήταν υπόθεση δεκατεσσάρων-δεκαπέντε δευτερολέπτων για να τελειώσει. Παιδεύτηκε πάρα πολύ από τα χτυπήματα πάνω στα κύματα με την ταχύτητα που έφευγε», συμπλήρωσε στη συνέχεια.