Ανώτερος στρατιωτικός ιατρός του Υγειονομικού, ιδιαίτερα γνωστός για την αρνητική στάση του έναντι των εμβολίων κατά του κοροναϊού, νοσηλεύεται με την φονική νόσο σε κρίσιμη κατάσταση στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών.

Η κατάσταση του στρατιωτικού ιατρού, ο οποίος να σημειώσουμε πως μέχρι πρότινος υπηρετούσε και ο ίδιος στο 401 ΓΝΑ είναι σοβαρεί, καθώς παρουσιάζει σημαντικό πρόβλημα στην αναπνοή του. Ο συγκεκριμένος ιατρός εδώ και περίπου δύο μήνες είναισε αναστολή εργασίας από τη χειρουργική κλινική του 401 ΓΝΑ, όπου χειρουργούσε, καθώς αρνείται κατηγορηματικά να εμβολιασθεί.

Έτσι, όπως απαιτούσαν οι κατευθυντήριες εντολές που είχαν δοθεί από το υπουργείο Υγείας αναφορικά με τον υποχρεωτικό εμβολιασμό κατά της κατά του κοροναϊού του συνόλου του υγειονομικού προσωπικού της χώρας, δεν εργάζεται μέχρι νεωτέρας.

Μάλιστα, τους τελευταίους μήνες έκανε σφροδρή επίθεση σε ό,τι έχει σχέση με τον εμβολιασμό κατά του κοροναϊού και συμμετείχε ενεργά στις κινητοποιήσεις που είχαν πραγματοποιηθεί πρόσφατα στο Σύνταγμα από τους αντιεμβολιαστές.

Παράλληλα, αρκετά συχνές ήταν οι εμφανίσεις του σε διαδικτυακές εκπομπές, με σχετικό περιεχόμενο.

Μάλιστα, σε ορισμένες από αυτές τις εκπομπές, τασσόταν υπέρ της φυσικής ανοσίας και κατά του εμβολιασμού του πληθυσμού, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στα εμβόλια mRNA, καθώς δήλωνε πως: «Γίνονται εδώ και πολλά χρόνια έρευνες πάνω στα συγκεκριμένα σκευάσματα, χωρίς κάποια ιδιαίτερη επιτυχία» και σημείωνε πως υπάρχει η πιθανότητα το mRNA να εγκατασταθεί στο γενετικό υλικό.

«Μπορεί το mRNA να πάει στο γενετικό υλικό και να εγκατασταθεί, όπως εγκαθίσταται στις γονιδιακές θεραπείες» ήταν μία από τις χαρακτηριστικές ατάκες του, ενώ ο ίδιος έχει υποστηρίξει πως: «Είναι παγκόσμια πρωτοτυπία εν μέσω πανδημίας να γίνεται εμβολιασμός».