Αποφασισμένοι να εισβάλλουν με τα όπλα μέσα στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν βαριά τραυματισμένος ο επιχειρηματίας Ντίμης Κορφιάτης μετά την αποτυχημένη απόπειρα δολοφονίας σε βάρος τον Ιούνιο του 2020 ήταν οι δυο δολοφόνοι της συζύγου του, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ  του MEGA για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Οι φερόμενοι ως δολοφόνοι της 37χρονης συνομιλώντας μέσα στο όχημα όπου τους μετέφερε στην Αθηνά σκέφτονταν τις επόμενες κινήσεις τους για να βγάλουν από την μέση μια για πάντα τον 53χρονο επιχειρηματία.

Ανατριχιαστικός διάλογος

Από την πρώτη στιγμή οι δράστες είχαν αμφιβολίες για το εάν κατάφεραν να σκοτώσουν τον Ντίμη Κορφιάτη. Ο διάλογος μεταξύ τους είναι αποκαλυπτικός ενώ αποτυπώνεται και ο φόβος που είχαν για τον επίορκο αστυνομικό, φερόμενο ως ηθικό αυτουργό της δολοφονίας.

Σ.: Μόνο την π….. σκότωσες;

Α.: Ναι μ…. ας μην έπεφτες εσύ με τη μηχανή και θα τον βρίσκαμε μόνο του. Έχεις ιδέα από 45άρι πως τρυπάει; Επειδή έχεις μη μιλάς. Τον πέτυχα σίγουρα, δε θα γλιτώσει.

Σ.: Στον μπάτσο να δω τι θα πούμε. Εγώ θα πω ότι έφταιγες εσύ.

Ενώ είχαν περάσει στην Ηλεία οι δυο φυσικοί αυτουργοί πέταξαν τα ρούχα και τα κινητά τους. Μάλιστα, ο 38χρονος βιαζόταν να σταματήσουν για να σπάσει και να πετάξει το κινητό του, όπως έλεγε. Ενώ ο 39χρονος ανεφερε πως η μηχανή που χρησιμοποίησαν δεν θα βρισκόταν ποτέ, γιατί θα την έκαναν κομμάτια.

Πριν τη δολοφονία όλα τα μέλη της ομάδας των 10 βρισκόταν σε διαρκή επικοινωνία ώστε να ολοκληρωθεί η αιματηρή αποστολή τους.

Α. Μάλιστα. Ο άλλος την έκανε… κατεβαίνει;

Σ. Ναι, έχει μείνει στο δρόμο κάπου έρχεται προς τα εκεί, αλλά τώρα την ώρα δεν ξέρω. Έμεινε κάπου στην Κόρινθο.

Α Πριν πόση ώρα στο είπε αυτό;

Σ. Πριν κανένα μισάωρο. Περιμένει να πάει να το τραβήξουνε να…

Α. Με την… έμεινε;

Σ. Δεν ξέρω ακριβώς.

Α. Καλά, καλά.

Η ένταση μεταξύ των μελών της ομάδας που ανέλαβε να φέρει σε πέρας το συμβόλαιο θανάτου ήταν τόσο μεγάλη καθώς ο φερόμενος ως δολοφόνος της 37χρονης απείλησε με όπλο έναν από τους συνεργούς του καθώς δεν είχε φέρει τρακτέρ για να ρίξουν στη θάλασσα το φουσκωτό.

Α. Πού είναι ρε; Δεν είναι εκεί…

Σ. Εκεί είναι ρε. Στην… στην τέτοια… είναι ρε.

Α. Πού παιδάκι μου;

Σ. Στο γκαράζ είναι εκεί. Στο… τέτοιο πήγαινε.

Α. Ναι, δεν ο άνθρωπος… δεν είναι κανένας λέει εδώ…

Σ. Περίμενε…

Α. Πες να πάει εκεί…

Αύριο αναμένεται να ξεκινήσουν οι απολογίες των επτά συλληφθέντων για την υπόθεση της δολοφονίας της 37χρονης στις δικαστικές αρχές της Ζακύνθου.