Στις Αρχές παραδόθηκαν άτομα που εμπλέκονται στη δολοφονία του 8χρονου στο Ζεφύρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, το απόγευμα της Τρίτης (17/10) παρουσιάστηκαν στην Αστυνομία τέσσερα άτομα, τα οποία και συνελήφθησαν.

Σήμερα θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα, για να απολογηθούν για το τραγικό περιστατικό στο Ζεφύρι.

Ζεφύρι: Το χρονικό της τραγωδίας

Η δολοφονική επίθεση κατά της οικογένειας του 8χρονου Ρομά σημειώθηκε το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου στην οδό Μαρίνου Αντύπα στο Ζεφύρι.

Διαβάστε ακόμα: Ζεφύρι: Θρήνος για τον 8χρονο που σκοτώθηκε από πυροβολισμό - Το χρονικό της τραγωδίας

Οι δράστες κατέβηκαν από τα οχήματά τους και άρχισαν να πυροβολούν με δύο διαφορετικά όπλα την οικία του θύματος. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα κρίσιμα δευτερόλεπτα ο ανήλικος έπαιζε στην αυλή και μία από τις σφαίρες τον βρήκε στο κεφάλι και έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος. Οι δύο ένοπλοι επιβιβάστηκαν αμέσως στα οχήματά τους και εξαφανίστηκαν.

Στη συνέχεια, το παιδί, χωρίς τις αισθήσεις του, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», όπου οι γιατροί τού έκαναν ΚΑΡΠΑ, αλλά δεν κατάφεραν να το κρατήσουν στη ζωή και άφησε την τελευταία του πνοή.

Οι φερόμενοι ως δράστες είχαν βαφτίσει τον 8χρονο, σύμφωνα με τη μητέρα του

Κατά πληροφορίες, η τραγική μητέρα αναγνώρισε και κατονόμασε τους δράστες στην Αστυνομία, ενώ, όπως είπε στους δημοσιογράφους, οι δύο καταζητούμενοι είναι αυτοί που είχαν βαφτίσει τον 8χρονο, αλλά και αυτοί που τον σκότωσαν.


Διαβάστε ακόμα: Τραγωδία στο Ζεφύρι: Η μητέρα του νεκρού παιδιού υπέδειξε τους δράστες - Φόβοι στην ΕΛΑΣ για αντίποινα μετά τη δολοφονία

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρχε βεντέτα, με αρκετά επεισόδια μεταξύ των οικογενειών του θύματος και των δολοφόνων.