Συναγερμός σήμανε λίγο μετά τις εννέα το βράδυ της Δευτέρας στην ΕΛ.ΑΣ. όταν Πατρινός τραγουδιστής έκανε αναρτήσεις στο Facebook στις οποίες γνωστοποιούσε ότι προτίθεται να βάλει τέλος στη ζωή του. Ενημερώθηκε η Αστυνομία και υπήρξε άμεση κινητοποίηση για τον εντοπισμό του.

Μετά από δύο ώρες το θρίλερ έλαβε τέλος, με τον τραγουδιστή να καταθέτει στην Αστυνομία ότι οδηγήθηκε σε αυτή την απόφαση καθώς κάποιοι απειλούν τη ζωή του. Μάλιστα, όπως λέει, πριν από δύο μέρες προσπάθησαν να τον σκοτώσουν.

Ο Πατρινός τραγουδιστής Νικόλας Αδάμ εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν στο να αποφασίσει να βάλει τέλος στη ζωή του μιλώντας στο thebest.gr.

«Το τι συνέβη δεν μπορώ να το πω, η Αστυνομία αυτή τη στιγμή κάνει τις έρευνές της. Έχω καταθέσει κάποια πράγματα και το σημαντικό είναι ότι αυτή τη στιγμή είμαι καλά.

Η κινητοποίηση που έγινε ήταν συγκινητική. Περνάω μια πολύ δύσκολη φάση. Προχθές προσπάθησαν να μου αφαιρέσουν τη ζωή. Δεν βρήκαν στόχο, πήδηξα σε ένα χωράφι και μετά απειλούσαν ότι θα ρίξουν χειροβομβίδα στο σπίτι μου αν μιλήσω. Και πω κάποια πράγματα που ξέρω στην Αστυνομία. Έχουν μπλέξει ένα στενό συγγενικό μου πρόσωπο. Ήμουν αποφασισμένος να βάλω τέλος στη ζωή μου για να μην πάθει κακό κάποιος άλλος. Είχα γράψει σε ένα χαρτί ποιος ευθύνεται για όλα αυτά για να απονεμηθεί δικαιοσύνη κάποια στιγμή στο μέλλον.
Μετά την ανάρτηση που έκανα, παρακολουθούσα όλα τα σχόλια. Κάθε σχόλιο, μήνυμα, κλήση, ήταν λιθαράκι για να παραμείνω στη ζωή. Εύχομαι να τελειώσουν όλα αυτά, να υπάρξει δικαιοσύνη και να απομακρυνθούν οι άνθρωποι που θέλουν να μου κάνουν κακό. Δεν ξέρω πόσο εύκολο είναι να τους πιάσουν όλους, είναι πολλοί. Όλοι γνωρίζουν ότι εργάζομαι στη νύχτα εδώ και 15 χρόνια ως τραγουδιστής. Έχω πολλές γνωριμίες, φίλους και αγάπη, όμως όλο αυτό δεν μπορούσα να το αντιμετωπίσω.

Μπορούσε να με βοηθήσει μόνο η Αστυνομία, όμως φοβόμουν να μιλήσω γιατί με απειλούσαν. Έτσι αποφάσισα να δώσω τέλος στη ζωή μου για να μη βασανίσω άλλο κόσμο. Εύχομαι ότι η Αστυνομία θα βρεθεί στα ίχνη τους και ότι δεν θα μου κάνουν κακό, αφού έχω ήδη μιλήσει. Κάνω υπομονή και προσπαθώ να σταθώ όρθιος».

Τι ανέφερε σε ανάρτησή του στο Facebook

Επίσης σε ανάρτησή του στο Facebook ανέφερε ότι έδωσε όλα τα ονόματα και τα στοιχεία στην Αστυνομία και πλέον αν πάθει κάτι θα ξέρουν από πού είναι.

Στην ίδια ανάρτηση αναφέρει: «όλα έγιναν γιατί έκαναν κακό σε δικό μου άτομο που λατρεύω, κατά εξακολούθηση, χωρίς να το γνωρίζουμε κλέβοντας του τους κωδικούς από το taxisnet και λέγοντάς μας πως είναι καλοί λογιστές… (να προσέχετε πολύ, ήταν απατεώνες) και όταν κατάλαβα, έκανα προσπάθεια να τους πω να τα σβήσουν όλα και πως αν δεν γίνει άμεσα μέσα σε λίγες ώρες, θα έφτανα στα γραφεία της ΓΑΔΑ… Τότε μου είπαν “κάτσε καλά, έχεις μικρό παιδί…”. Και κάπου εκεί, καθώς λατρεύω το παιδί μου από ό,τι έχετε καταλάβει, με έβαλαν σε καταστολή χωρίς να μπορώ να φάω, να κοιμηθώ και να πάθω νευρικό κλονισμό και νευρική ανορεξία μέσα σε λίγες ημέρες… Έκατσα στα αυγά μου περιμένοντας να γίνει κάποιο θαύμα και να μην κινδυνεύει πλέον το δικό μου άτομο... Έχω ακόμα στα αυτιά μου τις απειλές, το “ρίξτου ρίξτου” που φώναζαν όταν βγήκα από το σπίτι μου και ο Λεμπρόν, ο σκύλαρός μου, έπεσε επάνω στη μηχανή τους και τους απομάκρυνε από τον στόχο… Έχω ακόμα στα αυτιά μου τις απειλές τους ότι θα πετάξουν χειροβομβίδες στο σπίτι μου … Για να ξεπεράσω όλα αυτά, χρειάζομαι λίγο χρόνο… Εχθές δέχθηκα τηλέφωνο από αυτούς, όπου ήταν γατάκια, και μου είπαν “τέλος όλα, δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα και συγνώμη το πάρα κάναμε, δεν είχαμε σκοπό να σου κάνουμε κακό”. Η πίεση που μου ασκούσαν οι επαγγελματίες σε αυτό όμως ήδη είχε επηρεάσει την ψυχή και το σώμα μου».

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα On Time