Ο Πάρης Ευαγγέλου είναι το hot πρόσωπο των ημερών, αφού γίνεται χαμός με το κομμάτι του «Πουτ@ν@ αμνησία»! Ο ίδιος μιλάει στην «ON time» για το πώς το συγκεκριμένο τραγούδι έγινε επιτυχία, για την καριέρα του στο Ισραήλ, αλλά και για το πώς από υδραυλικός έγινε τραγουδιστής.

Πες μας λίγα πράγματα για σένα

Τα τελευταία είκοσι χρόνια πηγαίνω στο Ισραήλ και τραγουδάω, όμως τα τελευταία δέκα χρόνια έχω γίνει πολύ γνωστός εκεί. Τραγουδάω συνολικά τριάντα χρόνια.

Έκανες πάντα αυτή τη δουλειά;

Ήμουν υδραυλικός, αλλά τελικά με κέρδισε το τραγούδι από τα δεκαέξι και μετά. Ο θείος μου ήταν μουσικός και σε ένα μαγαζί ήθελαν έναν πιτσιρικά να ανοίγει το πρόγραμμα. Οι γονείς μου ήταν στο εξωτερικό, στο Βέλγιο, συνεννοηθήκαμε με το θείο μου να με καλύψει και είπα «ναι». Γιατί αν το μάθαιναν οι γονείς μου, θα είχα πρόβλημα.

Τις τελευταίες εβδομάδες έχει γίνει viral το κομμάτι σου «Πουτ@ν@ αμνησία». Πού οφείλεται αυτή η επιτυχία;

Σε πληροφορώ ότι το κομμάτι αυτό έχει κυκλοφορήσει εδώ και οκτώ χρόνια σε στίχους Μαρίας Κουφανδριοπούλου και μουσική του Μπάμπη Λιόλη. Από τότε που κυκλοφόρησε στο Ισραήλ, έγινε σουξέ και μεγάλη επιτυχία, κι εδώ στην Αθήνα, όπου και να το έλεγα, έφευγαν με το τραγούδι στο στόμα. Αφού έγινα λοιπόν γνωστός στο Ισραήλ, τα τελευταία πέντε χρόνια δουλεύω σε μια ταβέρνα στο Μοναστηράκι.

Με τον πόλεμο, όμως, σταματήσαμε να δουλεύουμε. Τον περασμένο Μάιο, ωστόσο, είχα κάνει τέσσερις επιτυχημένες sold out συναυλίες στο Ισραήλ, με αποτέλεσμα να βγάλουμε ένα φανταστικό βίντεο να το έχουμε για το ιστορικό μας και το βιογραφικό μας. Οπότε, αφού είχα χρόνο, είπα να ανεβάσω όμορφα στιγμιότυπα από τις συναυλίες. Κατά τις δύο τo βράδυ, που είχα ετοιμάσει την «Πουτ@ν@ αμνησία», το ανέβασα κι έπεσα για ύπνο. Την επόμενη μέρα δεν πίστευα τι είχε γίνει. Έπαθα σοκ με τα μηνύματα και τα views! Μέσα σε τρεις μέρες με ήξερε όλη η Ελλάδα. Έχει γκρεμιστεί το TikTok.

Όσo το τραγουδάς, σου έχει συμβεί κάποιο απρόοπτο;

Μου φιλάνε τα χέρια. Όλοι ακούνε πρώτα τη λέξη, την «πουτ@ν@», και κολλάνε. Όμως, το κομμάτι έχει πολύ βαθύ νόημα. Μιλάει για έναν άνθρωπο, κάτι πολύ σοβαρό στη ζωή του, που απεγνωσμένα πληρώνει όσο όσο την αμνησία, έστω και για μία νύχτα. Δεν μιλάει σε πρόσωπο, ούτε προσβάλλει κανέναν. Θέλω επίσης να πω ότι έχω και άλλα τραγούδια, όπως το «Μονόδρομος», το «Κακό παιδί» κ.ά.

Έχεις οικογένεια;

Ναι, είμαι παντρεμένος και έχω δύο παιδιά, είκοσι και δώδεκα χρόνων. Με τη γυναίκα μου πουλάγαμε μαζί βιβλία πόρτα πόρτα και της μάθαινα πώς θα πουλήσει. Τελικά ήταν η γυναίκα της ζωής μου.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα Ontime

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: