Μπορεί μερίδα του κόσμου να περίμενε πως αυτή η περιπέτεια υγείας που περνά η Κέιτ Μίντλετον θα έφερνε κοντά το ζευγάρι με τον αδερφό του πρίγκιπα Ουίλιαμ, Χάρι, και τη σύζυγό του, Μέγκαν Μαρκλ, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί.

1-kate-middleton-1


Σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον της οικογένειας, η Κέιτ Μίντλετον δεν θέλει σε καμία περίπτωση να συναντήσει τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ, ειδικά μετά τη διάγνωσή της με καρκίνο και τις θεραπείες που ακολουθεί για την αντιμετώπισή του.

Όπως υποστηρίζουν δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον διανύουν ήδη μία πολύ δύσκολη περίοδο και η συνάντηση με τον αδερφό του και τη Μέγκαν Μαρκλ θα δημιουργούσε εντάσεις, γεγονός που δεν αρμόζει στην κατάσταση της υγείας της πριγκίπισσας της Ουαλίας.

«Η Κάθριν και ο Ουίλιαμ ήταν πολύ ξεκάθαροι, θέλουν ηρεμία και ησυχία για τους ίδιους και τα παιδιά. Η επίσκεψη από τον Χάρι, με όλο το δράμα που θα έφερνε, θα ήταν το ακριβώς αντίθετο από αυτό».

1-prigkipes-m-bretnia


Ο βασιλικός σχολιαστής Richard Eden της «Daily Mail» δήλωσε στο Palace Confidential: «Από τότε που το βίντεο της Κέιτ μεταδόθηκε, σχεδόν πριν από μία εβδομάδα, υπήρξαν πολλές προτάσεις ότι ο πρίγκιπας Ουίλιαμ με τη σύζυγό του θα έπρεπε να φτιάξουν τις σχέσεις με τον αδερφό του. Ότι είναι καιρός να ξαναβρεθούν μαζί. Είναι στο χέρι του Χάρι και της Μέγκαν να ζητήσουν συγχώρεση. Ξέρετε, βρισκόμαστε στην εποχή της Σαρακοστής και θα πρέπει να είναι αυτοί που θα ζητήσουν συγγνώμη για όλο το πλήγμα που προκάλεσαν. Συνέβαλαν σε μια τρομερή ψυχική κατάσταση υγείας».

1-prigipas-gouiliam-xari-m_bretania

Και πρόσθεσε: «Σκεφτείτε τι έπρεπε να αντέξει η πριγκίπισσα Κέιτ τα τελευταία χρόνια. Ανέχτηκε αυτό το μπαράζ επιθέσεων. Ο καθένας από εμάς θα το έβρισκε εξαντλητικό και δύσκολο. Θα πρέπει να ζητήσει συγγνώμη, δημόσια ή ιδιωτικά, και μετά ίσως τα πράγματα μπορούν να αρχίσουν να επουλώνονται».