Πως αντέδρασε ο πρίγκιπας Ουίλιαμ στην απόφαση του πατέρα του βασιλιά Καρόλου, να δεχτεί να δει τον πρίγκιπα Χάρι, αφού τόσο αυτός όσο και η σύζυγος του Μέγκαν Μαρκλ είναι ασυγχώρητοι από τον διάδοχο του θρόνου της Βρετανίας.

Σε αυτό το σημείο, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ αναρωτιέται πόσα περισσότερα μπορεί να αντέξει, σύμφωνα με το US Daily Report.

Ο διάδοχος του θρόνου πρίγκιπας Γουίλιαμ φροντίζει τη σύζυγό του Κέιτ Μίντλετον, που πρόσφατα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στην κοιλιακή χώρα και θα χρειαστεί αρκετό καιρό μέχρι να αναρρώσει πλήρως.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ ήταν ο φύλακας της μοναρχίας για μέρες μετά και την έξοδο του βασιλιά Καρόλου από το νοσοκομείο μετά από τη χειρουργική επέμβαση στον προστάτη. Διαγνώστηκε παράλληλα με μια απροσδιόριστη μορφή καρκίνου.

Ο βασιλιάς Κάρολος κάνει το καλύτερο δυνατό κάτω από τις δύσκολες συνθήκες, αλλά αναγκάστηκε να αποσυρθεί από ορισμένα καθήκοντά του για να υποβληθεί σε θεραπεία και να ξεκουραστεί όπως χρειάζεται.

Αυτό σημαίνει πως ο πρίγκιπας Γουίλιαμ πρέπει να παρέμβει και να αντικαταστήσει τον πατέρα του. Σαν να μην έφτανε όμως αυτό, υπάρχει ένα πρόβλημα γνωστό. Ο πρίγκιπας Χάρι.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ αναγκάστηκε να μείνει αδρανής καθώς ο πρίγκιπας Χάρι γύρισε άρον άρον στο Λονδίνο για να δει τον πατέρα του βασιλιά Κάρολο. Τα παράτησε όλα και επιβιβάστηκε σε μια υπερατλαντική πτήση διάρκειας 11 ωρών για να δει τον αγαπημένο πατέρα του μετά την ανακοίνωση της διάγνωσής του με καρκίνο.

Και ενώ η συνάντηση διήρκησε λιγότερο από 30 λεπτά, ο βασιλιάς Κάρολος λέγεται πως συγκινήθηκε από τη χειρονομία του γιου του. Σύμφωνα με τη MailOnline, ο Κάρολος κάνει σχέδια να δει ξανά τον πρίγκιπα Χάρι.

Ο πρίγκιπας Χάρι, σύμφωνα με τη Mirror, βρίσκεται σε επαφή με το παλάτι και ενημερώνεται τακτικά για την υγεία του πατέρα του. Η σχέση ανάμεσα στους δύο άντρες, σύμφωνα με βασιλικό εμπειρογνώμονα, φαίνεται να οδεύει προς τη σωστή κατεύθυνση, με τον βασιλιά να έχει μάθει από τα λάθη του.

Η Louella Alderson είπε στη Mirror πως το προσωπικό τηλεφώνημα του βασιλιά Καρόλου στον πρίγκιπα Χάρι για να του ανακοινώσει τη διάγνωσή του είναι ένα σημάδι επιδιόρθωσης ή διδαχής από λάθη του παρελθόντος στη σχέση τους. «Δείχνει ένα επίπεδο σεβασμού και εκτίμησης από τον βασιλιά Κάρολο προς τον Χάρι, αναγνωρίζοντας τη σημασία της οικογένειας και της επικοινωνίας σε δύσκολες στιγμές».

Η απόφαση του βασιλιά Καρόλου που μπερδεύει τον πρίγκιπα Ουίλιαμ

Πώς όμως ένιωσε ο πρίγκιπας Γουίλιαμ για την επιστροφή του πρίγκιπα Χάρι στο Ηνωμένο Βασίλειο; Φαίνεται ότι έχει μπερδευτεί με την απόφαση του βασιλιά Καρόλου να δεχτεί πίσω τον πρίγκιπα Χάρι μετά από όλο τον πόνο και τη ζημιά που έχει προκαλέσει στη βασιλική οικογένεια.

Ένας φίλος του πρίγκιπα Γουίλιαμ αποκάλυψε επίσης ότι είναι εξοργισμένος με τον πρίγκιπα Χάρι που μετέτρεψε ακόμα και την ασθένεια του πατέρα τους σε τσίρκο των μέσων ενημέρωσης που τον αφορούν.

«Ο βασιλιάς Κάρολος που ανακοίνωσε ότι έχει καρκίνο ήταν εντελώς άνευ προηγουμένου και απίστευτα γενναίος. Αλλά ξαφνικά η εστίαση ήταν σε αυτό που έκανε ο Χάρι. Φαίνεται να έχει αυτό το ταλέντο να τα κάνει όλα γι’ αυτόν. Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι είναι λίγο αργά να χαρακτηριστεί υπάκουος, ανήσυχος γιος μετά από όλα τα ασυγχώρητα πράγματα που είπε για τον πατέρα του, τον αδερφό του και τις γυναίκες τους στο βιβλίο του».

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ έκλεισε οριστικά την πόρτα στον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ. Επομένως οποιαδήποτε χειρονομία που κάνει ο βασιλιάς Κάρολος προς το ζευγάρι των Σάσεξ θα του φανεί συγκλονιστική.