Η δημοτικότητά τους στους φιλοβασιλικούς κύκλους, μετά και τη φωτογράφησή τους με τον πρωθυπουργό της Τζαμάικας (η χώρα θέλει να αποσχιστεί από τη Βρετανία), βρέθηκε στα τάρταρα. Όμως, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν επανακάμπτουν, αξιοποιώντας τα άλλα «όπλα» στη φαρέτρα τους. Οι πολέμιοί τους διατείνονται ότι «πάγωσαν» οι σχέσεις τους με το Netflix.

Ωστόσο ισχύει το ακριβώς αντίθετο. Ετοιμάζουν ταινίες, τηλεοπτικές σειρές κι άλλες εκπομπές στο Netflix - ο επικεφαλής του τμήματος περιεχομένου της εταιρείας μάλιστα λέει ότι το ζευγάρι εργάζεται πυρετωδώς. Σύμφωνα με το «Deadline», που εστιάζεται στην παρουσίαση του προγράμματος της πλατφόρμας για το 2024, ετοιμάζουν φιλμ, σειρά κι ένα ακόμη πρότζεκτ. Ορισμένα είναι σε πρώιμο στάδιο, αλλά η ταινία, που έχει προχωρήσει, χαρακτηρίστηκε από τους υπεύθυνους «υπέροχη».

Πέρσι το ζευγάρι αγόρασε τα δικαιώματα του μπεστ σέλερ της Κάρλεϊ Φόρτσουν «Meet Me at the Lake» για ένα ζευγάρι που βρίσκει την αγάπη στα 30 του. Η συμφωνία κλείστηκε το 2020 και μεταφράζεται περίπου σε 100.000.000 δολάρια. Είναι η νέα τους δουλειά λοιπόν; Μιλάμε για τους επόμενους σταρ;