Επιβεβαίωσε τις φήμες που την ήθελαν να προετοιμάζει μια νέα επιχείρηση η Μέγκαν Μαρκλ, αποκαλύπτοντας χθες –και όχι σε τυχαία χρονική στιγμή– το νέο πολυτελές lifestyle brand της με το όνομα «American Riviera Orchard» με ένα λαμπερό βίντεο στο Instagram.

Ειδικότερα, το νέο πρότζεκτ της δούκισσας του Σάσεξ λέγεται ότι ήταν στα σκαριά για περισσότερο από έναν χρόνο – και θα περιλαμβάνει «όλα τα πράγματα που είναι κοντά στην καρδιά της».

Ο λογαριασμός στο Instagram έχει το ίδιο όνομα και οι αρχικές εννέα αναρτήσεις περιείχαν ένα παζλ με το λογότυπο του brand, το οποίο είναι στυλιζαρισμένο με χρυσή γραφή και επιβεβαίωναν ότι η επιχείρηση θα εδρεύει στο Μοντεσίτο, όπου η Μέγκαν Μαρκλ έχει δημιουργήσει μια νέα ζωή με τον σύζυγό της πρίγκιπα Χάρι και τα δύο τους παιδιά, τον πρίγκιπα Άρτσι και την πριγκίπισσα Λίλιμπετ.

mark222

Την ίδια ώρα, στα Insta stories της κυκλοφόρησε ένα διαφημιστικό βίντεο για την επιχείρηση, με τη Μέγκαν Μαρκλ να τακτοποιεί λουλούδια σε ένα βάζο, να μαγειρεύει σε μια υπέροχη κουζίνα αλλά και να ποζάρει με ένα μαγευτικό μαύρο φόρεμα που θυμίζει πριγκίπισσα της Disney.

Πώς πήρε το όνομά της η νέα επιχείρηση της Μέγκαν Μαρκλ;

Το όνομα του νέου εγχειρήματος της Μέγκαν παραπέμπει στη ζωή της στην Καλιφόρνια. Το σπίτι της στο Μοντεσίτο βρίσκεται στη Σάντα Μπάρμπαρα, η οποία συχνά αναφέρεται ως «Αμερικανική Ριβιέρα».

Τι θα πουλάει

Όσο για το τι θα πουλάει, αν και το εμπορικό σήμα και ο λογαριασμός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν έχουν αποκαλύψει πολλά για την επιχείρηση, μια κατάθεση εμπορικού σήματος αποκάλυψε μερικά από τα πράγματα που θα πουλάει το brand.

Ανάμεσά τους αναφέρονται ψηφιακά και έντυπα βιβλία μαγειρικής, επιτραπέζια είδη, συμπεριλαμβανομένων μαχαιροπίρουνων, σερβίτσια και καράφες, μια ποικιλία από πετσέτες και τραπεζομάντιλα, καθώς και μια ποικιλία τροφίμων που κυμαίνονται από μαρμελάδες και ζελέδες μέχρι βούτυρο.

Διαβάστε ακόμα: Χαμόγελα για τη Μέγκαν Μαρκλ: Κέρδισε τη δικαστική διαμάχη με την ετεροθαλή αδερφή της

Η ανακοίνωση του brand

Σημειώνεται πως η ανακοίνωση του νέου της εγχειρήματος δεν θα μπορούσε να είναι τυχαία, καθώς το λανσάρισμα έγινε μόλις λίγα λεπτά πριν από την εμφάνιση του κουνιάδου της, πρίγκιπα Γουίλιαμ, στην εκδήλωση για το βραβείο Diana Legacy Award στο Μουσείο Επιστημών στο Λονδίνο.

Και για να καταλάβει κανείς πόσο μεγάλη είναι η κόντρα ανάμεσα στα δύο αδέρφια και πόσο μεγάλο είναι το ρήγμα στις σχέσεις τους, ο πρίγκιπας Χάρι εμφανίστηκε στην ίδια εκδήλωση –αλλά διαδικτυακά– κι αφότου είχε φύγει από αυτήν ο αδερφός του, Γουίλιαμ.

Μάλιστα, ο βασιλικός σχολιαστής Ρίτσαρντ Φιτζγουίλιαμ δήλωσε στην Daily Mail: «Οι Σάσεξ κατά τη γνώμη μου δεν κάνουν τίποτα τυχαία και ο συγχρονισμός είναι συχνά απολύτως καθοριστικός. Μόλις μας υπενθύμισαν πως μπορεί να έχουν περισσότερους άσους στο μανίκι τους απ' ό,τι κάποιοι από εμάς πίστευαν. Και αυτό δεν είναι τυχαίο. Για χρόνια ήταν απρόβλεπτοι, αλλά ήταν προβλέψιμοι υπό μία έννοια και αυτή είναι ο αλάνθαστος συγχρονισμός όταν πιστεύουν ότι είναι επωφελές να βγάλουν πληροφορίες προς τα έξω. Δεν κάνουν τίποτα τυχαία».