Τη Δευτέρα η πριγκίπισσα της Ουαλίας Κέιτ Μίντλετον πήρε εξιτήριο από την ιδιωτική κλινική του Λονδίνου όπου πέρασε σχεδόν δύο εβδομάδες αναρρώνοντας από εγχείρηση στην κοιλιακή χώρα. Η βασιλική οικογένεια σόκαρε τους θαυμαστές της όταν το παλάτι του Κένσινγκτον ανακοίνωσε στις 17 Ιανουαρίου ότι η Κέιτ Μίντλετον είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο και υποβλήθηκε σε επιτυχή χειρουργική επέμβαση.

Μετά το πρώτο μέρος της ανάρρωσής της στο νοσοκομείο η Κέιτ μεταφέρθηκε στο πολυτελές σπίτι της οικογένειας, το Adelaide Cottage, στο Ουίνδσορ. Εκεί συνεχίζει την αποθεραπεία της, κοντά στα τρία παιδιά της και τον Ουίλιαμ, ο οποίος έχει διακόψει τις δημόσιες υποχρεώσεις του.

Διαβάστε ακόμα: Μεγάλη Βρετανία: Η πριγκίπισσα Κέϊτ επέστρεψε στο παλάτι της, οι απορίες όμως παραμένουν


Κέιτ Μίντλετον: Η χαμένη ευκαιρία για τη μελλοντική βασίλισσα

Η κοιλιακή χώρα περιλαμβάνει πολλά όργανα, από το συκώτι μέχρι το παχύ έντερο, πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους η πριγκίπισσα της Ουαλίας μπορεί να υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση. Κανένας δεν γνωρίζει το πραγματικό πρόβλημα υγείας της, ωστόσο πολλοί αναφέρουν ότι η πριγκίπισσα έχασε μια τεράστια ευκαιρία.

Η Κέιτ θα μπορούσε ενδεχομένως να είχε κάνει τεράστια διαφορά αυτό τον μήνα, αλλά επέλεξε να μην το κάνει. Η ίδια είναι μια μελλοντική βασίλισσα και μια γυναίκα που προορίζεται να ζήσει όλη τη ζωή της μπροστά στα φώτα της δημοσιότητας. Και βέβαια έχει το δικαίωμα στην ιδιωτικότητα, ωστόσο υπάρχουν διάφορα σχόλια που αναφέρουν πως, δεδομένου ότι δεν μπορούσε να κρατήσει κρυφή τη νοσηλεία και το χειρουργείο της, θα ήταν καλό να είχε το θάρρος να μιλήσει ανοιχτά για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε ώστε να βοηθήσει και άλλους ανθρώπους.

Ο Κάρολος αποφάσισε να δημοσιοποιήσει το πρόβλημα της υγείας του για να γλιτώσει τις θεωρίες συνωμοσίας και βγήκε από το νοσοκομείο περπατώντας και χαιρετώντας το πλήθος. Γιατί η Κέιτ δεν έκανε το ίδιο πράγμα; Το μόνο που έχει αναφέρει το παλάτι του Κένσινγκτον για την πριγκίπισσα είναι ότι το πρόβλημα υγείας της δεν είναι καρκινικό, μια λεπτομέρεια που διέρρευσαν για να αποφευχθεί ο μαζικός πανικός. Ωστόσο η Κέιτ ενδεχομένως να έχασε μια τεράστια ευκαιρία.

Διαβάστε ακόμα: Κέιτ Μίντλετον: Η πρώτη συνάντηση με τα παιδιά της - Μακρύς o δρόμος της ανάρρωσης για την πριγκίπισσα της Ουαλίας


Οι διαφορές με τη Μέγκαν Μαρκλ 

Η 42χρονη μαμά έχει αφιερώσει μεγάλο μέρος της βασιλικής σταδιοδρομίας της για να κάνει ακριβώς αυτό, να βοηθάει τον κόσμο να αντιμετωπίζει δύσκολες καταστάσεις. Η Κέιτ Μίντλετον έχει προσπαθήσει αρκετά να γίνει πιο προσιτή στον κόσμο, ωστόσο αποφεύγει τις προσωπικές εξομολογήσεις.

Αντίθετα, η Μέγκαν Μαρκλ είχε μιλήσει για την αποβολή της λίγο πριν μείνει ξανά έγκυος στην κόρη της, Λίλιμπετ. Στις αρχές του 2021 η Μέγκαν αποκάλυψε ότι είχε μία αποβολή, γράφοντας ένα συγκινητικό δοκίμιο σε πρώτο πρόσωπο για τους «New York Times», βοηθώντας πολλές γυναίκες να ταυτιστούν μαζί της. Κέρδισε τη συμπάθεια του κόσμου, ενώ συνέβαλε για να εξαλειφθεί το στίγμα της ντροπής που νιώθει μια γυναίκα μετά την αποβολή.

Η μοναδική φορά που η Κέιτ μίλησε ανοιχτά για κάτι που τη δυσκόλεψε ήταν όταν ήταν λεχώνα στον πρίγκιπα Τζορτζ και ζούσε με τον Ουίλιαμ στην επαρχία της Ουαλίας. «Είχα ένα μικροσκοπικό μωρό στη μέση του Anglesey… Ήταν τόσο απομονωμένα, δεν είχα την οικογένειά μου κοντά και ο Ουίλιαμ έκανε νυχτερινές βάρδιες».

Ακόμα, σε ένα podcast περίπου την ίδια περίοδο αποκάλυψε ότι υπέφερε από ενοχές και τα «ανάμεικτα συναισθήματα» όταν υποχρεώθηκε να εμφανιστεί μπροστά σε εκατοντάδες φωτογράφους σχεδόν αμέσως μετά τον τοκετό. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πολλοί χαρακτηρίζουν απογοητευτικό το γεγονός ότι η Κέιτ δεν είναι πρόθυμη να μιλήσει ανοιχτά για το πρόβλημα της υγείας της. Ενδεχομένως να το κάνει στο μέλλον, αν και το πιο πιθανό είναι να επιστρέψει στην καθημερινότητά της αποφεύγοντας να κάνει οποιαδήποτε αναφορά...