Κατά τη διάρκεια ομιλίας ομιλίας 23 λεπτών, σε εργοστάσιο στο Κολοράντο, σε εγκαταστάσεις νοτιοκορεταικής εταιρείας, Αμερικανός προεδρος Τζο Μπάιντεν, υπέπεσε σε δύο γκάφες

‘’Είμαι φίλος με τον ηγέτη σας, τον κ. Μουν, ξέρετε’’, είπε - σύμφωνα με τη New York Post - ο Μπάιντεν στους επικεφαλής της επιχείρησης εμφανιζόμενος να αναφέρεται στον πρώην πρόεδρο της Νότιας Κορέας Μουν Τζε-ιν, ο οποίος έφυγε από τον θώκο του το 2022.

Ο Μπάιντεν έχει συναντηθεί με τον νυν πρόεδρο της Νότιας Κορέας, Γιουν Σουκ-γέολ αρκετές φορές και μάλιστα τον περασμένο Απρίλιο είχε παραθέσει επίσημο δείπνο προς τιμήν του στον Λευκό Οίκο.

Το ‘’δις εξαμαρτείν’’ του Τζο Μπάιντεν στις γκάφες

Τα λάθη δεν σταμάτησαν εκεί, αφού ο Μπάιντεν καθώς εξαπέλυε επίθεση κατά της Ρεπουμπλικανής βουλευτού του Κολοράντο, Λόρεν Μπέμπερτ, που αντιτίθεται σε νομοσχέδια που προωθεί η κυβέρνησή του, αποκάλεσε... βουλευτή τον Τραμπ.

Αν και οι υπερασπιστές του Μπάιντεν υποστηρίζουν ότι είναι απλώς επιρρεπής στις γκάφες, πολλοί Δημοκρατικοί ανησυχούν για συχνά δημόσια ολισθήματά του.

Ο Τζο Μπάιντεν, η Τέιλορ Σουίφτ, η Μπρίτνεϊ… και οι γαλοπούλες

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες ο Μπάιντεν μπέρδεψε την Τέιλορ Σουίφτ με την Μπρίτνεϊ Σπίαρς σε δηλώσεις του κατά τη διάρκεια της ετήσιας τελετής απονομής χάριτος για τις γαλοπούλες του Λευκού Οίκου, η οποία έτυχε να συμπέσει με τα 81α γενέθλιά του.

Ο Μπάιντεν βρισκόταν στη μέση της απονομής χάριτος σε δύο γαλοπούλες, τη Liberty και την Bell, όταν χρησιμοποίησε κατά λάθος το όνομα Μπρίτνεϊ σε μια προφανή αναφορά στην τρέχουσα διεθνή περιοδεία της Τέιλορ Σουίφτ.