Μπορεί να ‘’χλευάζει’’ τον Τζο Μπάιντεν για τις γκάφες του, όμως το τελευταίο διάστημα ο Ντόναλντ Τραμπ δεν πάει πίσω αφού και ο ίδιος το περασμένο σαββατοκύριακο υπέπεσε σε σφάλμα, όταν αποκάλεσε τον Μπαρακ Ομπάμα… ‘’πρόεδρο των ΗΠΑ’’.

Διαβάστε επίσης: ΗΠΑ: Δύσκολες ώρες για τον Ντόναλντ Τραμπ...

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια προεκλογικής του ομιλίας στο Κλερμόντ του Νιου Χαμσάϊρ τόνισε ότι ο Ούγγρος πρωθυπουργός Όρμπαν κάλεσε τον ''πρόεδρο Ομπάμα'' να παραιτηθεί και να «αντικατασταθεί από τον Τραμπ». Μόνο που ο Μπάρακ Ομπάμα έχει αποχωρήσει από το Οβάλ γραφείο από το 2016.

Τι είπε ο Ντόναλντ Τραμπ για τον ‘’πρόεδρο των ΗΠΑ’’ Μπάρακ Ομπάμα

‘’Ο επικεφαλής της Ουγγαρίας, Βίκτορ Όρμπαν, πολύ ισχυρός στη χώρα του, αλλά και εκτός της χώρας του, τού έπαιρναν συνέντευξη πριν από δύο εβδομάδες και τον ρώτησαν τι θα συμβούλευε τον πρόεδρο Ομπάμα. Ολόκληρος ο κόσμος δείχνει να εκρήγνυται απ’ έξω και εκ των έσω. Είπε “είναι πολύ απλό, θα πρέπει να παραιτηθεί αμέσως και να τον αντικαταστήσουν με τον πρόεδρο Τραμπ, που κρατούσε ασφαλή τον κόσμο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από λίγες μέρες ο Τραμπ είχε μπερδέψει τον Βίκτορ Όρμπαν με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν καθώς τον αποκάλεσε ‘’ηγέτη της Τουρκίας’’. Οι γκάφες στις οποίες έχει υποπέσει ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ έγιναν βούτυρο... στο ψωμί των αντιπάλων του είτε αυτοί βρίσκονται εντός του Ρεπουμπλικανικού κόμματος είτε στο αντίπαλο στρατόπεδο, αυτό των Δημοκρατικών.

Είναι ενδεικτικό ότι το επιτελείο του κυβερνήτη της Φλόριντα Ρόν Ντε Σάντις, ο οποίος διεκδικεί το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων δεν διστάζει να χρησιμοποιήσει το Χ - πρώην Twitter - προκειμένου να προβάλλει τις γκάφες του Τραμπ.

Η ‘’εκδίκηση’’ του επιτελείου του Τζο Μπάιντεν

Από την πλευρά τους οι Δημοκρατικοί και ειδικότερα το επιτελείο Μπάιντεν - Χάρις έκανε αναδημοσίευση από τον λογαριασμό του DeSantis War Room ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται ο Τραμπ να κάνει αναφορά στην Σίου Σίτι της Αϊόβα, αποκαλώντας την ‘’Σιου Φολς’’ της Ντακότα. Μάλιστα όταν ανέβηκε στο βήμα ο Ρεπουμπλικάνος γερουσιαστής της Αϊόβα έσπευσε να τον διορθώσει.

Παράλληλα το επιτελείο Ντε Σάντις ανάρτησε ένα ακόμα βίντεο στο οποίο ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ μπερδεύει τον Τζορτζ Μπους τον νεότερο με τον πρώην κυβερνήτη της Φλόριντα Τζεμπ Μπους. Το συγκεκριμένο ατόπημα του Τραμπ έγινε κατά τη διάρκεια ομιλίας του στο Σάμερβιλ της νότιας Καρολίνα.