Πιο συγκεκριμένα το τηλεοπτικό κανάλι την παραμονή της ορκωμοσίας του αμερικανικού πρόβαλε ένα ρεπορτάζ για το τι θα συνέβαινε σε περίπτωση που κάποιος δολοφονούσε τον εκλεγμένο πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ στην τελετή ορκωμοσίας του σήμερα, Παρασκευή 20 Ιανουαρίου.

Το ξέρατε ότι εάν ο Ντόναλντ Τραμπ δεχόταν θανάσιμη επίθεση κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων που προηγούνται της ορκωμοσίας, ο αντικαταστάτης του δεν θα ήταν κάποιος από το δικό του επιτελείο;

Ούτε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, ούτε κάποιος άλλος από τους στενούς και έμπιστους συνεργάτες του…

Αντιθέτως ο νέος πρόεδρος, σύμφωνα με όσα προβλέπει το σύνταγμα των ΗΠΑ, θα προερχόταν από την κυβερνητική ομάδα του Μπάρακ Ομπάμα.

Υπενθυμίζεται πως το αμερικανικό CNN είχε δεχτεί «επίθεση» από τον Τραμπ κατά την πρόσφατη συνέντευξη Τύπου του τελευταίου. Συγκεκριμένα, ο εκλεγμένος πρόεδρος είχε αρνηθεί να απαντήσει σε ερωτήσεις δημοσιογράφων του δικτύου, λέγοντας τους να «βγάλουν τον σκ*σμό».

Είχε προηγηθεί ένα ρεπορτάζ του δικτύου που ήθελε τον Τραμπ να βρίσκεται σε απόρρητο έγγραφο του FBI που προειδοποιούσε ότι οι Ρώσοι έχουν υλικό με το οποίο μπορούν να τον εκβιάσουν στο μέλλον, γεγονός που είχε εξοργίσει τον μεγιστάνα. Η συγκεκριμένη κίνηση από την πλευρά του CNN έχει δεχτεί επικρίσεις ακόμα και από ψηφοφόρους του Δημοκρατικού Κόμματος επειδή «προωθεί την βία»....

Έτσι έπειτα και από αυτό το ρεπορτάζ όλα δείχνουν πως οι σχέσεις του νέου προέδρου των ΗΠΑ με το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο όχι μόνο δεν θα «φτιάξουν» αλλά θα γίνουν χειρότερες με τον Ντόναλντ Τραμπ ήδη να ασκεί οξεία κριτική για το παραπάνω ρεπορτάζ.