Νέα «πτώση» για τον Αμερικανό πρόεδρο, Τζο Μπάιντεν, κατά τη στιγμή της επιβίβασής του στο Air Force, κάτι που εγείρει νέα ερωτήματα για την κατάσταση της υγείας του.

Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, ο Τζο Μπάιντεν μπέρδεψε τα βήματά του στα μισά της σκάλας και έβαλε τα χέρια του προκειμένου να προστατευτεί από την πτώση.


Όπως σημειώνει η «New York Post», πρόκειται για την πέμπτη φορά που ο Τζο Μπάιντεν σκοντάφτει στις σκάλες του προεδρικού αεροσκάφους, με την αμέσως προηγούμενη λίγες εβδομάδες νωρίτερα, κατά την αναχώρησή του από την Πολωνία μετά το ταξίδι του στην Ουκρανία.

Ο 80χρονος σήμερα Μπάιντεν είχε σκοντάψει και τον Μάιο του 2022, χρησιμοποιώντας τότε τη χειρολαβή για να αποφύγει τα χειρότερα κατά την επιβίβαση στο Air Force One για ταξίδι στο Ιλινόις.

Έναν μήνα αργότερα είχε, επίσης, σκοντάψει την ώρα που επέβαινε στο αεροσκάφος που μεταφέρει τον εκάστοτε πρόεδρο των ΗΠΑ για ταξίδι στο Λος Άντζελες.

Το ίδιο είχε συμβεί, και μάλιστα εις διπλούν, τον Μάρτιο του 2021, όταν ετοιμαζόταν για ταξίδι στην Τζόρτζια, με την τότε εκπρόσωπο του Λευκού Οίκου να αποδίδει την τούμπα του σε μια ριπή αέρα.

Τα ατυχήματα αυτά έχουν προκαλέσει την αντίδραση των Ρεπουμπλικανών, οι οποίοι κατηγορούν τον Τζο Μπάιντεν ότι δεν έχει την πνευματική και σωματική ικανότητα για να βρίσκεται στη θέση του προέδρου των ΗΠΑ.