Η Κατερίνα Λιόλιου αναφέρθηκε στο ατύχημα που είχε στο κέντρο, το οποίο εμφανίζεται, όταν θαμώνας πέταξε ηλεκτρονικό τσιγάρο προς το μέρος της, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Δείτε ακόμη - Η Κατερίνα Λιόλιου απαντά για συμβάν στην πίστα: "Ο κόσμος τρομοκρατήθηκε, πονούσα πολύ εκείνη την ώρα" (Βίντεο)

Στο βίντεο που δείχνει την τραγουδίστρια να του ζητά να αποχωρήσει από το μαγαζί, έγινε viral στο TikTok και η ίδια εξήγησε τι συνέβη, στην εκπομπή «The 2Night Show», που ήταν καλεσμένη.

@thomai.stiv

Το λιγότερο τραγικός..

♬ πρωτότυπος ήχος - Tomy🧡

Η Κατερίνα Λιόλιου, ότι δεν της ήρθε λουλούδι στο μάτι, όπως γίνεται συνήθως, αλλά ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο.

«Δεν ήρθε λουλούδι, ήρθε επαναφορτιζόμενο ηλεκτρικό τσιγάρο. Δεν νιώθω ότι έγινε επίτηδες, δεν μπορώ να το πιστέψω. Κράτησα τέρμα την ψυχραιμία μου, γιατί μου ήρθε ένα αντικείμενο που μου έσκισε ένα εκατοστό το μάτι μου, έτρεχαν αίματα μπροστά σε κόσμο που τρομοκρατήθηκε και δικαιολογημένα», ανέφερε η τραγουδίστρια.


Πονούσα πολύ εκείνη την ώρα και ένιωσα ντροπή

Στη συνέχεια, περιέγραψε την αντίδραση του κόσμου και στο τι τη στενοχώρησε περισσότερο.
«Πονούσα πολύ εκείνη την ώρα και ντρέπομαι που το λέω αλλά αντί να νιώσω θυμό, ένιωσα ντροπή που με έβλεπε ο κόσμος να τρέχει το αίμα. Γιατί ένιωσα ότι ο άλλος μάζευε λεφτά να έρθει να πληρώσει για να πιει το ποτό του και να με ακούσει κι ξενέρωσε το βράδυ του», είπε η Κατερίνα Λιόλιου.

Ακόμη ανέφερε, τι ήταν εκείνο που την ενόχλησε περισσότερο από αυτό που συνέβη. Όπως είπε, είχε καταλάβει από ποιο τραπέζι εκσφενδονίστηκε το ηλεκτρονικό τσιγάρο που την τραυμάτισε, αλλά δεν άκουσε «συγγνώμη» και αυτό την έκανε να του ζητήσει να φύγει από το μαγαζί.

Δεν σηκώθηκε να μου πει συγγνώμη

«Δεν μου άρεσε που δεν σηκώθηκε να μου πει συγγνώμη, ότι το έκανε κατά λάθος, ενώ ξέραμε από ποιο τραπέζι έγινε. Ήμουν πολύ ευγενική, αν με δεις στο βίντεο. Του ζήτησα ευγενικά να αποχωρήσει» είπε η Κατερίνα Λιόλιου.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: