Η Έρρικα Πρεζεράκου μίλησε για το ατύχημα που είχε με το σκάφος το 2020, όταν και η προπέλα της ακρωτηρίασε το δάχτυλο, αλλά και την αποβολή που είχε.

Ο οδηγός του σκάφους δεν συμπεριφέρθηκε καλά

Ανάμεσα σε όσα είπε στο «Happy Day», τόνισε: «Μετά το ατύχημα που είχα με το χέρι μου, ήρθε στο γραφείο μου ένα κοριτσάκι και μου είπε "μην ανησυχείς, θα περάσει και αυτό'. Δεν ξέρω αν θα τελειώσει ποτέ η περιπέτεια με το χέρι μου αλλά είμαι όλο και καλύτερα. Τώρα γράφω πια. Συνειδητοποίησα ότι μπορεί σε μια στιγμή να σταματήσεις να υπάρχεις. Με άλλαξε πολύ εσωτερικά. Με τον άνθρωπο που οδηγούσε το σκάφος είμαστε σε δικαστική διαμάχη. Δεν συμπεριφέρθηκε καλά. Δεν είναι ένας καλός άνθρωπος…».

Έχασα το μισό μου αίμα

Συνέχισε, λέγοντας: «Το ατύχημά μου ήταν ένα θαύμα. Έχασα το μισό μου αίμα, δεν ήξερα αν θα τα καταφέρω. Θαύμα ήταν και όλος αυτός ο κόσμος που μαζεύτηκε για να βοηθήσει την Αναστασία. Έχω κλάψει τόσο πολύ για αυτή την βοήθεια, την αγάπη. Ήταν τεράστιο μάθημα ότι υπάρχει ακόμη ανθρωπιά. Είναι ευλογία αυτό το πράγμα» ανέφερε η Έρρικα Πρεζεράκου.

Κατάλαβα γιατί δεν έπρεπε να γίνω μητέρα

Τέλος, η Έρρικα Πρεζεράκου ανέφερε και για μια πολύ δυσάρεστη στιγμή που βίωσε, όταν απέβαλε.

«Είχα μια αποβολή και μετά από κάποιο καιρό κατάλαβα τον λόγο που δεν έπρεπε να γίνω μητέρα. Έχω μια βαθιά ανάγκη να μου δώσω λίγο χώρο. Την κατάλληλη στιγμή θα έρθει ο κατάλληλος άνθρωπος για μένα για να πάω παρακάτω» είπε κλείνοντας η Έρρικα Πρεζεράκου.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: