Οκτώ υποθέσεις βιασμού, μία απόπειρα βιασμού και μία σεξουαλική επίθεση αντιμετωπίζει ως κατηγορίες στη δίκη του ο Μπεντζαμίν Μεντί

Ο 28χρονος Γάλλος αθωώθηκε για μία από τις υποθέσεις, παρ' όλα αυτά είναι μόνο η αρχή για τη δίκη, που συνεχίζεται και προφανώς θα κρατήσει καιρό. Φαίνεται, όμως, ότι στα στοιχεία προστίθεται μία νέα υπόθεση, καθώς από τον Αύγουστο του 2021 υπάρχει αστυνομική κατάθεση από έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Σίτι κακοποίησε σεξουαλικά την κοπέλα του. 

«Αυτή μου έστειλε μήνυμα στο οποίο έλεγε "Πρέπει να σου πω κάτι, μη θυμώσεις, είναι σοβαρό". Την κάλεσα στο τηλέφωνο και μπορώ να πω πως ήταν αναστατωμένη. Συνέχιζε να μου ζητάει συγγνώμη και ρώτησα γιατί. Ήταν τόσο αναστατωμένη που της είπα να ηρεμήσει.

Πήγε στο "Chinawhite" (ένα κλαμπ στο Μάντσεστερ) και βρισκόταν στα VIP με τον (Τζακ) Γκρίλις, τον Μεντί και τον (Ριγιάντ) Μαχρέζ. Ενώ ήταν στο σπίτι, μου είπε πως φιλήθηκε με τον Γκρίλις. Μου είπε ότι την πήγαν σ΄ένα δωμάτιο για τον Μεντί.

Η πόρτα ήταν κλειδωμένη και δεν μπορούσε να την ανοίξει. Της έκανε ό,τι της έκανε. Δεν του είπε τίποτα, δεν του είπε να σταματήσει. Δεν ρώτησα άλλες ερωτήσεις γιατί δεν ήθελα να την αναστατώσω άλλο».

Σε ό,τι αφορά το γιατί δεν μίλησε, ο ποδοσφαιριστής είπε ότι φοβόταν επειδή «ήταν πολύ σημαντικοί άνθρωποι και φοβόταν να μη χάσει τη δουλειά της».