Μπροστά σε ένα απρόοπτο βρέθηκε χθες ο βασιλιάς Κάρολος Γ' και η πομπή του, όταν ένας άνδρας όρμησε μπροστά στη Ρολς Ρόις του... «οπλισμένος» με μια φωτογραφική μηχανή.

Πλήθος κόσμου είχε παραταχθεί στους δρόμους για να παρακολουθήσει τον βασιλιά Κάρολο Γ' να φεύγει από το Γουέστμινστερ τη Δευτέρα, όταν ένας άνδρας ξεκίνησε ένα...σπριντ 35 δευτερολέπτων για να βρεθεί μπροστά στο αυτοκίνητο του Καρόλου, να χαιρετίσει και να τραβήξει μια φωτογραφία.

Το απρόοπτο σημειώθηκε μετά την ομιλία του Καρόλου στο Γουέστμινστερ, όταν αναχώρησε μαζί με τη βασιλική σύζυγο, Καμίλα, για το αεροπορικό ταξίδι τους στο Εδιμβούργο. Το ταξίδι καταγραφόταν ζωντανά από το BBC, με τα πλάνα να δείχνουν τη στιγμή που ο άνδρας αποφάσισε να κυνηγήσει την αυτοκινητοπομπή.

Περίμενε σε μια διάβαση για να τραβήξει φωτογραφίες με το τηλέφωνό του καθώς περνούσε το αυτοκίνητο του βασιλιά. Όταν η πομπή επιβραδύνθηκε λόγω της κυκλοφορίας, ο άνδρας άρχισε να τρέχει, κάνοντας...σπριντ για 35 δευτερόλεπτα, διασχίζοντας δύο λωρίδες κυκλοφορίας, και φθάνοντας μόλις μερικά μέτρα από το αυτοκίνητο του βασιλιά.

Ο άνδρας φαινόταν να βγάζει μια φωτογραφία με το κινητό πριν κουνήσει το χέρι του, χαιρετώντας το ζευγάρι.

Αξιωματικοί προστασίας βγήκαν αστραπιαία από το όχημά τους και τον σταμάτησαν, διατάζοντάς τον να φύγει μακριά από τη Ρολς Ρόις του μονάρχη. Το επεισόδιο έληξε εκεί, προτού, προλάβουν να πέσουν πυροβολισμοί για την προστασία του βασιλιά Καρόλου Γ' από τους αξιωματικούς προστασίας.

Δείτε το γεγονός στο παρακάτω βίντεο