Επί της λεωφόρου Θηβών στο ύψος της Νίκαιας το βράδυ της Τρίτης σημειώθηκε μαφιόζικη εκτέλεση με θύμα 37χρονο ιδιοκτήτη βενζινάδικου. Οι αδίστακτοι δράστες τον πυροβόλησαν τρεις φορές, ενώ στη συνέχεια πυρπόλησαν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν, ώστε να εξαφανίσουν τα ίχνη τους.

Οι αστυνομικές αρχές εντοπίζουν συμβόλαιο θανάτου πίσω από την εκτέλεση και κάνουν λόγο για ομάδα σκληρών κακοποιών.
Ο τηλεοπτικός σταθμός MEGA εξασφάλισε βίντεο στο οποίο καταγράφεται ένα μαύρο αυτοκίνητο, -εκτιμάται ότι επιβαίνουν οι εκτελεστές- να κινείται στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας περίπου 200 μέτρα πριν από το πρατήριο υγρών καυσίμων όπου έγινε η μαφιόζικη επίθεση.

Στο βίντεο ντοκουμέντο του MEGA βλέπουμε το μαύρο πολυτελές αυτοκίνητο με τα φιμέ τζάμια να κινείται προς το σημείο λίγα λεπτά πριν από την εκτέλεση.

Μαφιόζικο χτύπημα

Το μαύρο αυτοκίνητο μπαίνει στο χώρο του πρατηρίου υγρών καυσίμων. Ένας από τους επιβαίνοντες ανοίγει το παράθυρο και πυροβολεί τουλάχιστον τρεις φορές τον 37χρονο ιδιοκτήτη. Ο άνδρας πέφτει νεκρός. Από τα πυρά τραυματίζεται στο χέρι και ένας 33χρονος φίλος του. Οι δράστες βγαίνουν ξανά στη λεωφόρο θηβών και εξαφανίζονται αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα.

Αστυνομικοί που έφτασαν στην περιοχή περισυνέλεξαν 3 κάλυκες από 32αρι περίστροφο.
Λίγα λεπτά αργότερα οι δράστες για να σβήσουν τα ίχνη τους έβαλαν φωτιά στο μαύρο αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν για την επίθεση, στου Ρέντη κοντά στη λεωφόρο Κηφισού. Όπως προέκυψε το αυτοκίνητο είχε κλαπεί στις 18 Οκτωβρίου από τη Γλυφάδα.

Όλα δείχνουν ξεκαθάρισμα

Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας εκτιμούν πως πίσω από την εκτέλεση του 37χρονου βρίσκεται σκληρή ομάδα κακοποιών από την Αλβανία. Το θύμα έχει απασχολήσει τις αρχές στο παρελθόν για υπόθεση ναρκωτικών. Τα στελέχη της ασφάλειας αναζητούν το κίνητρο της δολοφονίας, τους φυσικούς αυτουργούς, αλλά και τον εντολέα.

Ο 33χρονος που τραυματίστηκε από τα πυρά των δραστών πήρε εξιτήριο και η κατάθεση του θεωρείται κομβική για την εξιχνίαση της υπόθεσης.

Ο άνδρας που εκτελέστηκε εν ψυχρώ έχει κατηγορηθεί το 2010 για διακίνηση ναρκωτικών σε αμάξι και σε σπίτι στο Μενίδι. Την ίδια χρονιά κατηγορήθηκε και για φόνο ενός 30χρονου στην Κυψέλη. Ο 30χρονος πυροβολήθηκε από όπλο που είχε βρεθεί στο περιστατικό στο Μενίδι. Μετά την έξοδό του από τις φυλακές δεν είχε απασχολήσει τις Αρχές. Υπάρχουν αναφορές ότι είχε χρέη 200.000ευρώ σε αγνώστους.

«Δύσκολη η εξιχνίαση μίας τέτοιας υπόθεσης»

Για την υπόθεση αυτή μίλησε η δικηγόρος Εβίτα Βαρελά. «Είναι πολύ δύσκολη η εξιχνίαση μίας τέτοιας υπόθεσης. Βλέπουμε ότι σβήνουν τα ίχνη τους. Βεβαίως, το παρελθόν του θύματος δείχνει ότι είχε μία εγκληματική δραστηριότητα», είπε η κ. Βαρελά.

Δείτε το σχετικό βίντεο