Η «αστερόσκονη» που περιβάλλει πολλούς σταρ πολλές φορές κρύβει κάτω από τη λάμψη της οικογενειακά δράματα και προβληματικές καταστάσεις. Από την άλλη πλευρά, πολλές φορές η διασημότητα είναι δύσκολα διαχειρίσιμη από τους ανθρώπους του στενού οικογενειακού περιβάλλοντος των celebrities.

Τι τους ενώνει Μαντόνα, Μαράια Κάρεϊ, Σέριλ Κόουλ, Μέγκαν Μαρκλ, Κρίστοφερ Νόλαν, Ρις Γουίδερσπουν, Λεονάρντο ντι Κάπριο, Ντέιβ Κρίστοφερ και Γκόρντον Ράμσεϊ... Ότι έχουν όλοι τους αδέλφια με σοβαρά προβλήματα.

Παλεύουν με τον εθισμό 

Προ ημερών αποκαλύφθηκε ότι ο αδελφός της Σέριλ Κόουλ, Άντριου Τουίντι, ζούσε σε μια σκηνή και μοίραζε φυλλάδια για να τα βγάζει πέρα, αφού χώρισε από τη φίλη του. Ο 41χρονος παλεύει χρόνια με τον εθισμό του στο αλκοόλ κι έπιασε πάτο, παρά την προσπάθεια της αδελφής του να τον βοηθήσει πληρώνοντας 20.000 λίρες σε κέντρο αποκατάστασης.

Και ο 53χρονος Ρόνι, αδελφός του σεφ Γκόρντον Ράμσεϊ, παλεύει με τον εθισμό του στα ναρκωτικά εδώ και πολλά χρόνια. Υπήρξε άστεγος, ενώ φυλακίστηκε στην Ινδονησία για κατοχή ηρωίνης.

Αλκοολικός ο αδερφός της Μαντόνα

Αλκοολικός είναι ο μεγάλος αδελφός της Μαντόνα, ο 65χρονος Άντονι Τσικόνε, ο οποίος σε συνέντευξή του το 2013 είχε μιλήσει απαξιωτικά για την αδελφή του: «Η Μαντόνα αδιαφορεί για το αν ζω ή αν έχω πεθάνει! Ζει στον κόσμο της, δεν την αγάπησα ποτέ, ούτε μ’ αγάπησε κι κείνη!».

Άστεγος ο κουνιάδος του πρίγκιπα Χάρι 

Άστεγος υπήρξε και ο 54χρονος κουνιάδος του πρίγκιπα Χάρι, Τομ Μαρκλ Τζούνιορ, αδελφός της Μέγκαν Μαρκλ, καθώς φαλίρισε έναν χρόνο αφότου χώρισε από την αρραβωνιαστικιά του και τώρα κάνει καριέρα στο «Big Brother» της Αυστραλίας.

«Εργάτρια του σεξ» η αδελφή της Μαράια Κάρεϊ

«Εργάτρια του σεξ» υπήρξε η αδελφή της Μαράια Κάρεϊ, με την οποία έχουν κόψει κάθε επαφή εδώ και αρκετές δεκαετίες. Η 58χρονη Άλισον κατηγόρησε τη μητέρα τους ότι την έκανε «πάσα» σε παιδόφιλους στα δέκα της χρόνια και πως υπέστη συνεχείς σεξουαλικές επιθέσεις που την οδήγησαν στα ναρκωτικά και πλέον αγωνίζεται να ταΐσει τα τέσσερα παιδιά της. Από πλευράς της, η Μαράια κατηγόρησε την Άλισον ότι προσπάθησε να την «πουλήσει» στα 12 χρόνια της!

Μπλεγμένος με τη μαφία ο αδερφός του Νόλαν

Μπλεγμένος με τη μαφία ήταν ο αδελφός του σκηνοθέτη Κρίστοφερ Νόλαν, ο οποίος εκτελούσε συμβόλαια θανάτου, συνελήφθη το 2009 και το έσκασε λίγο αργότερα.

Από την άλλη πλευρά, ο μεγάλος αδελφός της Ρις Γουίδερσπουν, Τζον Ντράπερ Γουίδερσπουν, έχει καταδικαστεί για βιασμούς και διαρρήξεις.

«Αστέρι» στις απατεωνιές ετεροθαλής αδελφός του Λεονάρντο ντι Κάπριο

«Αστέρι» στις απατεωνιές είναι ο ετεροθαλής αδελφός του Λεονάρντο ντι Κάπριο, Άνταμ Φαράρ, που παλεύει χρόνια να απεξαρτηθεί από τα ναρκωτικά. Τέλος, ο αδελφός του γνωστού ράπερ Ντέιβ Κρίστοφερ εκτίει ποινή κάθειρξης 18 ετών, καθώς κατέσφαξε 15χρονο μαθητή, το 2010, με δεκάδες μαχαιριές.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα On Time