Αέρας celebrities φύσηξε στα μυκονιάτικα Ματογιάννια το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, με τον Ηλία Ψινάκη να φιγουράρει πρώτος και καλύτερος στα φρεσκοασβεστωμένα σοκάκια: στα black ’n’ white, με τη μοδάτη μαρινιέρα του στους ώμους, σαν καθαρόαιμος Μιλανέζος, και με κλασικά Rayban γυαλιά, σεργιάνισε τραβώντας τα βλέμματα πάνω του. Το μαργαριταρένιο κολιέ, δε, που πέρασε στο χέρι σαν σειρά αλυσίδων ήταν όλα τα λεφτά.

Πολιτικοί και εφοπλιστές 

Όσο για το σεβαλιέ (δαχτυλίδι), είναι σήμα-κατατεθέν του πρώην δημάρχου Μαραθώνα. Και ο Άρης Σπηλιωτόπουλος με την πανέμορφη σύντροφό του Φοίβη Γραμματικού , καθότι φανατικοί της Μυκόνου, δεν έλειψαν: ο πρώην υπουργός κάθε καλοκαίρι βρίσκεται στο «πλουμιστό διαμάντι των Κυκλάδων», δίνοντας το τέμπο και απολαμβάνοντας τα «ελέη» του . Πόσο χαίρεται το «ασπρονήσι» φαίνεται ακόμα μια φορά από το χαμόγελό του δίπλα στον επιχειρηματία Μάνο Πενταράκη – και το πούρο του δεύτερου.

Στα Ματογιάννια εθεάθη και ο εφοπλιστής Γιάννης Κούστας, ασορτί –στα λευκά– με την όμορφη σύζυγό του Δήμητρα Μέρμηγκα : το ζευγάρι απέκτησε το δεύτερο παιδάκι του τον Μάρτιο και έκαναν μίνι απόδραση όλοι μαζί. 

Από το «πάρτι» στα Ματογιάννια δεν έλειψε ούτε η Θεοδώρα Ρασέλ , που το όνομά της κάτι πρέπει να σας λέει, αφού την είδαμε στον τελευταίο κύκλο του μοντελοριάλιτι του Star «GNTM»: με rasta κουπ και γέλιο ως τον Θεό, πόζαρε με φίλη της που της έδινε φιλάκι. Σμουτς!

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα On Time