Όταν οι φαντασιώσεις «ξεγλιστρούν» από την κρεβατοκάμαρα και βλέπουν στο φως της δημοσιότητας. Πολλοί από τους αστέρες του Χόλυγουντ έχουν μπει στον «πειρασμό» να μοιραστούν -πολλές φορές βέβαια για λίγα παραπάνω λεπτά δημοσιότητας- πιπεράτες λεπτομέρειες από την ερωτική τους ζωή.

Η διάσημη τραγουδίστρια και μουσικός παραγωγός Κριστίνα Αγκιλέρα έχει αποκαλύψει ότι ντύνεται άτακτη νοσοκόμα! Η 40χρονη σταρ το αποκάλυψε πριν χρόνια, όταν μοιραζόταν την ίδια στέγη με τον τότε σύζυγό της Τζόρνταν Μπράτμαν, ότι της αρέσει να «νοστιμεύει» με αυτόν τον τρόπο την ερωτική της ζωή. Η αμερικανίδα τραγουδίστρια, είχε πει στην εφημερίδα «The Sun»: «Ο Τζόρνταν έχει μια στολή γιατρού που συνοδεύει με μια αντίστοιχη τσάντα, γεμάτη με «παιχνίδια» και εγώ φυσικά, φοράω τη στολή μιας άτακτης νοσοκόμας!».

Μια ακόμα ξανθιά σεξοβόμβα τραγουδίστρια, η Τζέσικα Σίμσον είχε αποκαλύψει ότι όταν ήταν παντρεμένη με τον επίσης τραγουδιστή Νικ Λέισι είχαν αναπτύξει τον δικό τους κώδικα στο κρεβάτι. Πιο συγκεκριμένα ο Λέισι φορούσε τις ψηλοτάκουνες γόβες της και περπατούσε με αυτές όπως έχει ο ίδιος αποκαλύψει.

Φετίχ με τα πόδια

Ο επίσης διάσημος σκηνοθέτης Κουέντιν Ταραντίνο έχει φετίχ με τα πόδια. Αν και ο ίδιος δεν το έχει παραδεχτεί ποτέ δημοσίως, το φετίχ του ανατρεπτικού σκηνοθέτη, σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Gawker.com», αποκαλύφθηκε μέσω ενός e-mail γυναίκας η οποία ισχυριζόταν ότι πέρασε μια βραδιά πάθους με τον ιδιότροπο δημιουργό. Όπως υποστηρίζει η γυναίκα, ο δημιουργός του Pulp Fiction πέρασε αρκετή ώρα στα κάτω άκρα της! Αξιοσημείωτο είναι ότι κατά τη διάρκεια πρόποσης προς τιμήν του Ταραντίνο, η μούσα του Ούμα Θέρμαν, τον προκάλεσε να πιεί σαμπάνια από το γοβάκι της.

Η εντυπωσιακή ηθοποιός Σκάρλετ Γιόχανσον με τους εκατομμύρια θαυμαστές στον πλανήτη -ανάμεσά τους και ο πρώην υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος- είχε περιγράψει πριν αρκετά χρόνια στο περιοδικό «Playboy» τη δική της φαντασίωση. Όπως είχε πει η ηθοποιός «πιστεύω ότι το να κάνεις σεξ μέσα σε αυτοκίνητο είναι αρκετά σέξι. Αν θέλω να κάνω κάτι τρελό και kinky, αυτό θα ήταν στο πίσω κάθισμα».

Να γλύφει τις μασχάλες

Ιδιαίτερο φετίχ έχει και ο 35χρονος Βρετανός ηθοποιός Ρόμπερτ Πάτινσον σύμφωνα με όσα έχει αποκαλύψει η πρώην συμπρωταγωνίστριά του Κρίστεν Στιούαρτ. Σύμφωνα με τα όσα είχε αποκαλύψει η τελευταία σε συνέντευξή της ο γνωστός ηθοποιός του άρεσε να τις γλύφει τις μασχάλες…

Δέσιμο με μεταξωτά μαντίλια

Ανοιχτά για τη σεξουαλική της ζωή έχει μιλήσει και η μικροσκοπική και σέξι Λατίνα ηθοποιός Εύα Λονγκόρια. Σε συνεντεύξεις της, έχει αποκαλύψει πως εκείνη κατευθύνει τους ερωτικούς της συντρόφους στον τρόπο ώστε να την ευχαριστήσουν στο κρεβάτι. Ποιος είναι αυτός; Της αρέσει να τη δένουν με μεταξωτά μαντίλια. «Υπάρχει κάτι πολύ έντονα σεξουαλικό με το είσαι υποτακτική» έχει δηλώσει η 46χρονη Λονγκόρια.

Κλείνουμε με την πανέμορφη αμερικανίδα ηθοποιό Αντζελίνα Τζολί, η οποία μετά το γάμο της με τον Μπραντ Πιτ, είχε πει σε συνέντευξή της πως: «δεν υπάρχει πλέον χώρος στην ζωή μου για αμφισεξουαλικές σχέσεις ή για σαδομαζοχισμό». Επιπλέον, σύμφωνα με τα όσα είχε υποστηρίξει πρώην σύντροφός της στην αμερικανίδα ηθοποιό της άρεσε κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης να «παίζει» με μαχαίρια!

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα On Time