Η Σάρον και ο Νάιτζελ Μάτερ στάθηκαν τόσο τυχεροί, ώστε να κερδίσουν σε τζάκποτ του EuroMillions το ασύλληπτο ποσό των 12,4 εκατομμυρίων λιρών (14,6 εκατ. ευρώ) και τόσο συνετοί, ώστε να φτιάξουν τη ζωή τους, να βοηθήσουν δεκάδες οικογένειες, να προβούν σε δωρεές και να είναι ήρεμοι για τα χρόνια που έρχονται.

Το ζευγάρι από το Τράφορντ του Μάντσεστερ προμηθεύτηκε το τυχερό δελτίο όταν ήταν σε διακοπές και ανακάλυψαν ότι είχαν κερδίσει μόλις επέστρεψαν. Τότε ο Νάιτζελ εργαζόταν ως διευθυντής ξενοδοχείου και η Σάρον στο τοπικό συμβούλιο. Όταν ανακάλυψαν ότι είχαν κερδίσει, πανηγύρισαν τη νίκη τους σε κινέζικο εστιατόριο και αποφάσισαν να το κρατήσουν κρυφό για αρχή. «Ο σύζυγός μου κατέγραψε σε ένα φύλλο τα ονόματα 30 συγγενών και φίλων που θέλαμε να βοηθήσουμε, φτιάξαμε επιταγές, τις κλείσαμε σε φακελάκια με μια κάρτα να συνοδεύει την κάθε επιταγή κι αρχίσαμε τη διανομή, όπως στο ριάλιτι “Secret Millionaire”» θυμάται η Σάρον.

Αποκαλύπτοντας τα εκπληκτικά νέα η Σάρον τόνιζε πως έδιναν ένα… δώρο ακόμη και σε εκείνους που γνώριζαν λίγο και «τους εξηγούσαμε πως δεν θα θέλαμε να το δουν αντανακλαστικά με το ποσό που κερδίσαμε, αλλά με τη διαφορά που θα έφερνε το δώρο και στη δική τους ζωή». «Θέλαμε να βοηθήσουμε πολλούς, φροντίζοντας για μας και τα δύο παιδιά μας για το υπόλοιπο της ζωής μας» κατέληξε. Εκτός από τις 30 επιταγές, αγόρασαν ένα μπανγκαλόου για τον πατέρα της Σάρον, έκαναν μια μεγάλη δωρεά στο Francis House Hospice του Μάντσεστερ και συνεχίζουν.

Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα ΟΝ ΤΙΜΕ