Ανακοινώθηκε και επίσημα η ηθοποιός που θα ενσαρκώσει το σημαντικότερο πρόσωπο της πολυαναμενόμενης δεύτερης σεζόν του «The Last of Us».

Ο λόγος για την Abby Anderson, την οποία θα υποδυθεί η ηθοποιός Kaitlyn Dever, επιβεβαιώνοντας τις φήμες πως ήταν η επικρατέστερη επιλογή των Craig Mazin και Neil Druckmann για να υποδυθεί την live action version του χαρακτήρα στο «The Last of Us Part II».

«Όπως και στην πρώτη σεζόν, έτσι και στη δεύτερη, κάναμε το ίδιο casting: Αναζητούμε ηθοποιούς παγκόσμιας κλάσης για να ενσαρκώσουν τις ψυχές των χαρακτήρων του βασικού υλικού», ανέφεραν χαρακτηριστικά οι συνδημιουργοί Craig Mazin και Neil Druckmann.

Η επίσημη ανακοίνωση ήρθε από τα social media του Max στο X και σχολιάστηκε, μάλιστα, από τον επίσημο λογαριασμό της Naughty Dog.


Ποια είναι η Abby Anderson

Όσοι έχουν παίξει το παιχνίδι «The Last of Us» γνωρίζουν πολύ καλά περί τίνος πρόκειται. Είναι ο χαρακτήρας που φέρνει τα πάνω κάτω και θα τη δούμε στον νέο κύκλο να πλαισιώνει αρμονικά το αχτύπητο δίδυμο Joel και Ellie, από τους Pedro Pascal και Bella Ramsey.

To ΗΒΟ περιγράφει τον χαρακτήρα της ως «μια ικανή στρατιώτη με ασπρόμαυρη άποψη για τον κόσμο, που θα αμφισβητηθεί, καθώς αναζητά εκδίκηση για όσους αγάπησε».

Όσα ξέρουμε για τη δεύτερη σεζόν

Μέσα στη δεύτερη εβδομάδα του Φεβρουαρίου αναμένεται να ξεκινήσουν τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν και αναμένεται να ενσωματώνει σκηνές από τα  «Lost Levels» του. Στα νέα επεισόδια θα δούμε και τους Gabriel Luna («Terminator: Dark Fate»), Nico Parker («Dumbo»), Nick Offerman («Parks & Rec»), Storm Reid («Euphoria»), Merle Dandridge («Greenleaf»), Jeffrey Pierce («The Foreigner»), Troy Baker («The Last of Us» game, «Death Stranding», «Uncharted»), Ashley Johnson («Blindspot»), Lamar Johnson («Your Honor»), Keivonn Woodard, Graham Greene («American Gods») και Elaine Miles («Smoke Signals»).

Σύμφωνα με το HBO, η σειρά αναμένεται να βγει επίσημα στον αέρα εντός του 2025.

Μέχρι τότε μπορείτε να απολαύσετε το «The Last of Us» (Part Ι και ΙΙ) στο PlayStation 5. Μπορείτε να τα βρείτε σε εξαιρετικά συμφέρουσα τιμή, μέσα από την ατελείωτη ποικιλία του SHOPFLIX.GR σε προϊόντα gaming, ενώ θα τα παραλάβετε στην πόρτα σας στην ώρα τους, χάρη στην έγκαιρη και εγγυημένη παράδοση της πλατφόρμας σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Εκμεταλλευτείτε τις χειμερινές εκπτώσεις και μην ξεχνάτε ότι με κάθε σας αγορά κερδίζετε κουπόνι 5€ δώρο για την επόμενη παραγγελία σας.