Μάθε τι θα συμβεί το διήμερο αυτό στην αισθηματική σου ζωή. Θα κάνεις νέα γνωριμία; Μήπως θα έχεις εύνοια για μια δυναμική επανασύνδεση; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό ή το γάμο σου; Μάθε αν θα είναι ένα όμορφο και ρομαντικό σαββατοκύριακο για εσένα διάβασε τις αστρολογικές αισθηματικές προβλέψεις σαββατοκύριακου.

Το αστρολογικό γεγονός του σαββατοκύριακου, φίλες και φίλοι μου, είναι η αναδρομή του Ερμή, που θα μας επηρεάζει μέχρι την 1η Δεκεμβρίου. Με τον Ερμή ανάδρομο στον Τοξότη, όπου ο πλανήτης βρίσκεται και σε πτώση, εκτός από τα γνωστά προβλήματα στην επικοινωνία και τις καθυστερήσεις ή τις ματαιώσεις σε κάθε τομέα της ζωής μας, το συναίσθημά μας ενισχύεται, ενώ παράλληλα βλέπουμε κάποια ζητήματα με περισσότερη επιπολαιότητα και γινόμαστε πιο παρορμητικοί και ανυπόμονοι. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να μας… χτυπήσει την πόρτα το αισθηματικό μας παρελθόν, γεγονός που απαιτεί προσοχή στη διαχείρισή του…

Κατά τα άλλα, η Σελήνη μέχρι το απόγευμα της Κυριακής θα κινείται στους Ιχθύες, ενισχύοντας την ευαισθησία μας και τονίζοντας το συναίσθημά μας. Ταυτόχρονα, έχουμε τη διάθεση να παραβλέψουμε και να συγχωρήσουμε τα λάθη του/της συντρόφου μας, επιδεικνύοντας μια… σωτήρια ανεκτικότητα. Μετά η Σελήνη θα περάσει στον Κριό, για να ενισχύσει την ενεργητικότητά μας, να μας ωθήσει σε νέα σχέδια και να μας βάλει στην καινούρια εβδομάδα με δυναμισμό και διάθεση για… νέα ξεκινήματα!

Ας δούμε όμως αναλυτικά πως θα πάνε τα αισθηματικά του κάθε ζωδίου χωριστά αυτό το σαββατοκύριακο!

ΚΡΙΟΣ

Με την Σελήνη να διανύει το ζώδιο των Ιχθύων μέχρι το απόγευμα της Κυριακής, αγαπημένε μου Κριέ, σχηματίζοντας τετράγωνο με τον ανάδρομο Ερμή και σύνοδο με τον Ποσειδώνα το Σάββατο, μάλλον σε περιμένει ένα διήμερο… εσωστρέφειας. Η επικοινωνία δεν είναι το φόρτε σου, ενώ μπορεί να σε χαρακτηρίζει και μια καχυποψία απέναντι σε όλα και σε όλους. Κι αυτό συμπεριλαμβάνει και το ταίρι σου, αφού ξαφνικά θα το βλέπεις με… μισό μάτι, λόγω της ανασφάλειας που θα σε χαρακτηρίζει… Μην αφήσεις το πλανητικό σκηνικό να προκαλέσει ρωγμές στη σχέση σου όμως και προσπάθησε να του εξηγήσεις με σαφήνεια και ηρεμία το πώς αισθάνεσαι, χωρίς να οδηγήσεις την συζήτηση σε καυγά.

Και βεβαίως, είτε είσαι δεσμευμένος είτε όχι, να θυμάσαι πως ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στον Τοξότη το Σάββατο, βάζοντας αρκετά εμπόδια στην επικοινωνία. Ειδικά εσύ που είσαι αδέσμευτος/η μπορεί να κάνεις κάποιες νέες γνωριμίες, ενώ δεν αποκλείεται να κάνει και την εμφάνισή του ένα άτομο από το παρελθόν, που θα ζητά μια δεύτερη ευκαιρία. Όμως, καλό θα είναι να μη βιαστείς να αποφασίσεις, γιατί σύντομα μπορεί να αλλάξεις γνώμη και τελικά να βρεθείς εκτεθειμένος/η… 

ΤΑΥΡΟΣ

Μπορεί η Σελήνη από τους Ιχθύες να προσπαθεί να στρέψει την προσοχή σου στο φιλικό σου περιβάλλον, αγαπημένε μου Ταύρε, όμως το τετράγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή και η σύνοδός της με τον Ποσειδώνα μπορεί να σου δημιουργήσουν έναν εκνευρισμό! Το καλύτερο που έχεις να κάνεις λοιπόν, είναι να αφοσιωθείς στο ταίρι σου και να περάσεις το διήμερο μαζί του. Άλλωστε, το εξάγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα ενισχύει τον ερωτισμό σου και ανεβάζει τη libido σου στα ύψη και είναι σίγουρο πως θα περάσεις ένα… καυτό σαββατοκύριακο, που θα θυμάσαι για καιρό, τόσο εσύ όσο και το ταίρι σου!

Από την άλλη, εσύ που είσαι αδέσμευτος/η, με τον Ερμή να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του ίσως να νοιώσεις μια νοσταλγία για ένα άτομο από το παρελθόν και να θελήσεις να επικοινωνήσεις μαζί του. Ωστόσο, καλύτερα να αντισταθείς και να στρέψεις την προσοχή σου στις νέες γνωριμίες, που δε θα σου λείψουν! Παράλληλα, φρόντισε να περιφρουρήσεις την προσωπική σου ζωή και να μην αφήσεις τους φίλους σου να… χώσουν τη μύτη τους σε αυτή, γιατί μπορεί να σε επηρεάσουν αρνητικά και να χάσεις μια καλή ευκαιρία… 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Παρόλο που είναι σαββατοκύριακο, αγαπημένε μου Δίδυμε, εσένα με την Σελήνη από τους Ιχθύες θα σε απασχολούν τα επαγγελματικά σου και οι υποχρεώσεις της καθημερινότητάς σου, με αποτέλεσμα να μην σου μένει αρκετός χρόνος για να ασχοληθείς με τον αισθηματικό σου τομέα. Παράλληλα, ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στον Τοξότη δυσκολεύοντας την επικοινωνία. Έτσι, ίσως να υποστείς την γκρίνια του/της συντρόφου σου, που δικαίως θα σου παραπονεθεί ότι τον/την παραμελείς. Γι’ αυτό λοιπόν, φρόντισε να κρατήσεις τις ισορροπίες και να το… αποζημιώσεις το βράδυ της Κυριακής, που η Σελήνη θα κινείται πλέον στον Κριό και θα ευνοεί τα αισθηματικά σου!

Από την άλλη, εσύ που είσαι αδέσμευτος/η μπορεί να νοιώθεις επιτακτική την ανάγκη να φλερτάρεις, για να τονώσεις την αυτοπεποίθησή σου εν μέσω των πολλών υποχρεώσεων που θα έχεις, αλλά να ξέρεις ότι τα φλερτ με συνεργάτες και συναδέλφους δεν θα σου βγουν σε καλό. Πέραν του ότι θα σου αποσπάσουν την προσοχή από τη δουλειά, μπορεί και να σε… εκθέσουν ανεπανόρθωτα! Ωστόσο, το βράδυ της Κυριακής μη διστάσεις να βγεις με φίλους, γιατί τα φλερτ που θα έχεις, θα είναι και πολλά, και ενδιαφέροντα! 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτό το σαββατοκύριακο σου δίνει την δυνατότητα να επιλέξεις εσύ το πώς θα περάσεις, αγαπημένε μου Καρκίνε. Η Σελήνη από τους Ιχθύες μέχρι το απόγευμα της Κυριακής ενισχύει το ρομαντισμό σου, σε κάνει πιο συναισθηματικό/ή, ενώ και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα το Σάββατο ενισχύει τον ερωτισμό σου. Όλα αυτά μπορείς να τα εκμεταλλευτείς για να περάσεις ένα καυτό διήμερο με το ταίρι σου, αναζωπυρώνοντας το πάθος μεταξύ σας, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, ή να βγεις με φίλους, να φλερτάρεις και να… ερωτευτείς, αν ανήκεις στους αδέσμευτους!

Από την άλλη, μπορεί η Σελήνη να κινείται στους φιλικούς Ιχθύες κατά το μεγαλύτερο μέρος του διημέρου, όμως το τετράγωνο που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή και η σύνοδός της με τον Ποσειδώνα το Σάββατο, αλλά και η μετακίνησή της στον Κριό την Κυριακή, βάζουν εμπόδια στην επικοινωνία και μπορεί να δημιουργήσουν ένα κλίμα παρεξηγήσεων κι έναν εκνευρισμό, που θα εκδηλώνεις σε κάθε ευκαιρία. Παράλληλα, ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του φέρνοντας τις γνωστές παρανοήσεις… Με αυτό το παράξενο πλανητικό σκηνικό λοιπόν, εσύ διαλέγεις τι θα αφήσεις να υπερισχύσει. 

ΛΕΩΝ

Είναι γεγονός, αγαπημένε μου Λέοντα, πως η Σελήνη από τους Ιχθύες αυτό το σαββατοκύριακο σου δημιουργεί μια συναισθηματική αναταραχή, σε μπερδεύει και σε φέρνει σε μια κατάσταση να μην ξέρεις τι θέλεις στον αισθηματικό τομέα, καθώς σχηματίζει σύνοδο με τον Ποσειδώνα και τετράγωνο με τον Ερμή, ο οποίος θα κινείται πλέον ανάδρομος στον Τοξότη, βάζοντας κι αυτός το λιθαράκι του στο κλίμα ασυνεννοησίας που επικρατεί… Δύσκολο λοιπόν το διήμερο, όχι τόσο για σένα, όσο για το ταίρι σου, που θα πρέπει να αντιμετωπίσει την κυκλοθυμία σου και τα… νεύρα σου. Αν θέλεις λοιπόν να παραμείνεις στην κατηγορία των δεσμευμένων του ζωδίου, καλύτερα να αποφύγεις τις συζητήσεις και να εκτονώσεις την ένταση στην κρεββατοκάμαρα, αξιοποιώντας με τον καλύτερο τρόπο την μετακίνηση της Σελήνης στον Κριό την Κυριακή, που ανεβάζει τη libido σου στα ύψη!

Αν πάλι ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου, μπορεί αυτό το διήμερο να περιστοιχίζεσαι από… θαυμαστές, αφού η γοητεία σου έτσι κι αλλιώς δεν κρύβεται. Όμως πρόσεξε τη συμπεριφορά σου και τον τρόπο που θα φλερτάρεις, για να μη δώσεις λανθασμένες εντυπώσεις. Και φυσικά, πρόσεξε και τις επιλογές σου, γιατί με τον ανάδρομο Ερμή ίσως σύντομα να ανακαλύψεις πως… δεν σε καλύπτουν! 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το συναίσθημα παίρνει το πάνω χέρι στη ζωή σου αυτό το σαββατοκύριακο, αγαπημένε μου Παρθένε, καθώς κατά το μεγαλύτερο μέρος του η Σελήνη κινείται στους Ιχθύες, σχηματίζοντας σύνοδο με τον Ποσειδώνα κι εξάγωνο με τον Πλούτωνα το Σάββατο κι τρίγωνο με τον Ήλιο την Κυριακή. Και όλα θα ήταν πολύ ωραία, πολύ ρομαντικά και πολύ αισθησιακά, αν ο Ερμής δεν ξεκινούσε την ανάδρομη πορεία του από τον Τοξότη το Σάββατο, σχηματίζοντας μάλιστα και τετράγωνο με τη Σελήνη, μια όψη που δυσκολεύει την επικοινωνία και δημιουργεί εντάσεις και παρεξηγήσεις!

Αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου λοιπόν, φρόντισε να εκτονώσεις την ένταση που θα αισθάνεσαι βρίσκοντας τρόπους να αναζωπυρώσεις το πάθος ανάμεσα σ’ εσένα και το ταίρι σου, αφού στην… κρεββατοκάμαρα θα περάσετε πολύ καλύτερα, απ’ ότι αν αναλωθείτε σε ατέρμονες συζητήσεις και διαφωνίες, που δεν θα οδηγήσουν πουθενά… Αλλά κι εσύ που είσαι αδέσμευτος/η, αυτό το σαββατοκύριακο καλό θα είναι να προσέξεις πώς θα προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Κάνε ξεκάθαρες τις προθέσεις σου και δείξε ακριβώς τι ψάχνεις να βρεις. Μην αφήνεις τον ενθουσιασμό σου να σε παρασύρει σε επιλογές, που αύριο θα έχεις μετανιώσει…

ΖΥΓΟΣ

Αυτό το σαββατοκύριακο, αγαπημένε μου Ζυγέ, μπορεί να μην είναι και το πιο… αισθησιακό της ζωής σου. Η Σελήνη από τους Ιχθύες σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα και τετράγωνο με τον Ερμή, που από το Σάββατο θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στον Τοξότη, θα σε αναγκάσουν να ασχοληθείς με κάποιες υποχρεώσεις της καθημερινότητας, με εκκρεμότητες που έχουν συσσωρευτεί, ενώ και ορισμένα έκτακτα γεγονότα θα απαιτήσουν αρκετό από τον χρόνο σου. Όλα αυτά μαζί θα σου δημιουργήσουν έναν εκνευρισμό, είτε έχεις σχέση, είτε όχι.

Βεβαίως, μάλλον θα σου βγει σε καλό το ότι δεν θα έχεις αρκετό χρόνο για το ταίρι σου, γιατί αλλιώς η πιθανότητα να τσακωθείτε, θα ήταν μεγάλη. Ωστόσο, από το απόγευμα της Κυριακής που η Σελήνη θα περάσει στον Κριό, σχηματίζοντας μάλιστα και τρίγωνο με τον Δία από τον Τοξότη, η αρμονία και ο ερωτισμός επανέρχεται στη σχέση σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος/η, η γοητεία σου είναι ακαταμάχητη. Αξιοποίησε λοιπόν το βράδυ της Κυριακής, είτε για να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου και να περάσετε καλά μαζί, είτε για να βγεις, να διασκεδάσεις και να φλερτάρεις! 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την Σελήνη στους Ιχθύες σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα το Σάββατο και τρίγωνο με τον Ήλιο την Κυριακή, αγαπημένε μου Σκορπιέ, μάλλον ανήκεις στα τυχερά ζώδια αυτού του σαββατοκύριακου. Ειδικά το Σάββατο, αν υπάρχει ήδη μια σχέση στη ζωή σου, θα μπορέσεις να απολαύσεις μια ρομαντική, αλλά κι αισθησιακή βραδιά με το ταίρι σου που θα σας μείνει αξέχαστη, αφού το φλογερό πάθος θα κυριαρχεί… Διατήρησε αυτό το ερωτικό κλίμα και την Κυριακή και μην αφήσεις τον Ερμή, που ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στον Τοξότη, αλλά και τη μετακίνηση της Σελήνης στον Κριό να σου χαλάσουν το διήμερο!

Όσο για σένα που είσαι ακόμα ελεύθερος/η, εσύ ξέρεις, το νοιώθεις ότι η γοητεία σου είναι στα ύψη, αφού όπου σταθείς κι όπου βρεθείς, όλα τα βλέμματα στρέφονται πάνω σου με θαυμασμό! Αξιοποίησε την ακτινοβολία σου για να φλερτάρεις και να κάνεις νέες γνωριμίες. Αν υπάρχει ήδη κάποιο άτομο που σε ενδιαφέρει, είτε πρόκειται για νέα γνωριμία είτε για πρόσωπο από το παρελθόν, μη διστάσεις να το πλησιάσεις και να το διεκδικήσεις. Όμως κάνε το με διακριτικότητα και χωρίς πολύ “θόρυβο”, γιατί αλλιώς θα φέρεις τα αντίθετα αποτελέσματα… 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτό το σαββατοκύριακο, αγαπημένε μου Τοξότη, η Σελήνη θα κινείται στους Ιχθύες κατά το μεγαλύτερο μέρος του, ενώ και ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του από το ζώδιό σου. Αυτό σημαίνει ότι θα σε απασχολήσουν θέματα που σχετίζονται με το σπίτι ή την οικογένειά σου και το τετράγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον ανάδρομο Ερμή το Σάββατο μπορεί να προκαλέσει μια ασυνεννοησία, έναν εκνευρισμό και διαφωνίες με τα συγγενικά σου πρόσωπα. Ωστόσο, μην αφήσεις αυτές τις εντάσεις να επηρεάσουν τα αισθηματικά σου, ιδιαίτερα αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου.

Κράτα το ταίρι σου μακριά από τις διενέξεις, για να μπορέσει κι εκείνο με τη σειρά του να σου συμπαρασταθεί και να σε βοηθήσει να χαλαρώσεις, ιδιαίτερα το βράδυ της Κυριακής που η Σελήνη θα έχει περάσει στο φιλικό Κριό και θα σε ευνοεί. Όσο για σένα που είσαι ένας… ελεύθερος κι ωραίος Τοξότης, καλό θα είναι αυτό το σαββατοκύριακο να προσέχεις με τις νέες γνωριμίες που θα κάνεις. Ωστόσο, κι εσύ να θυμάσαι πως το βράδυ της Κυριακής είναι ιδανικό για να βγεις και να διασκεδάσεις, αφού η γοητεία και η ακτινοβολία σου θα είναι στα… κόκκινα! 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την Σελήνη από τους Ιχθύες σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα, σύνοδο με τον Ποσειδώνα και τρίγωνο με τον Ήλιο, αγαπημένε μου Αιγόκερε, αυτό το σαββατοκύριακο προβλέπεται να είναι ιδιαίτερα ρομαντικό κι αισθησιακό για σένα, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν κρύβει και κάποιες παγίδες, καθώς ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του και σχηματίζει τετράγωνο με την Σελήνη! Έτσι, από τη μια ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη και αν ανήκεις στους δεσμευμένους μπορείς να περάσεις φλογερές στιγμές πάθους με το ταίρι σου, από την άλλη όμως μπορεί να επικρατεί και μια ασυνεννοησία μεταξύ σας, που θα φέρει παρεξηγήσεις, αν δεν προσέξεις.

Από την άλλη, εσύ που είσαι αδέσμευτος/η, με την ενισχυμένη γοητεία σου θα κάνεις αρκετές νέες γνωριμίες, ενώ τα φλερτ θα σε ξεσηκώσουν. Δεν αποκλείεται μάλιστα να συναντήσεις και κάποιο πρόσωπο από το παρελθόν που εξακολουθεί να απασχολεί την καρδιά και το μυαλό σου. Δεν αποκλείεται να μπεις στη διαδικασία να το διεκδικήσεις με σθένος, όμως πριν το κάνεις σκέψου αν πραγματικά μπορείς μαζί του να προχωρήσεις και να έχεις μέλλον. Αλλιώς, στην πορεία θα απογοητευτείς ξανά… 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτό το σαββατοκύριακο, αγαπημένε μου Υδροχόε, η Σελήνη θα κινείται στους Ιχθύες μέχρι το απόγευμα της Κυριακής, φέρνοντας στο προσκήνιο κάποια οικονομικά θέματα, καθώς σχηματίζει και τετράγωνο με τον Ερμή, που από το Σάββατο θα κινείται ανάδρομος στον Τοξότη. Αυτό θα σου προκαλέσει μια ανασφάλεια, που εύκολα θα μεταφερθεί και στα αισθηματικά σου. Έτσι, μπορεί να εκδηλώσεις μια κτητική στάση απέναντι στο ταίρι σου, που θα προκαλέσει τις αντιδράσεις του, αν… το παρατραβήξεις. Συγκρατήσου λοιπόν, για να μην προκαλέσεις ρήξεις στη σχέση σου στα καλά καθούμενα και χωρίς ουσιαστικό λόγο! Βρες άλλους τρόπους να ενισχύσεις την αυτοπεποίθηση σου και μη ζητάς την επιβεβαίωση από το ταίρι σου, που έτσι κι αλλιώς ξέρεις ότι σε αγαπάει!

Από την άλλη, εσύ που είσαι μόνος/η καλό θα είναι να μην έχεις υπερβολικές προσδοκίες από μια νέα γνωριμία και φυσικά, μην αφήσεις την ανασφάλειά σου να φανεί. Φρόντισε να μη δώσεις λανθασμένες εντυπώσεις στο άτομο που σε ενδιαφέρει, προβάλλοντας μια εικόνα που δεν σε αντιπροσωπεύει. Μην ξεχνάς ότι η γοητεία και η ακτινοβολία σου είναι πάντα… σε ισχύ, πόσο μάλλον από το απόγευμα της Κυριακής, που η Σελήνη θα έχει περάσει στον Κριό και θα ευνοεί τα αισθηματικά σου! 

ΙΧΘΥΣ

Προσοχή χρειάζεται ο αισθηματικός σου τομέας αυτό το σαββατοκύριακο, αγαπημένε μου Ιχθύ! Μπορεί η Σελήνη να κινείται στο ζώδιό σου, όμως καθώς σχηματίζει τετράγωνο με τον ανάδρομο Ερμή και σύνοδο με τον Ποσειδώνα, μπορεί να σου προκαλέσει μια συναισθηματική σύγχυση και μια αναστάτωση, που θα φέρουν εκνευρισμό. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου λοιπόν, φρόντισε να μην ξεσπάσεις στο ταίρι σου και βεβαίως να μην αφήσεις τις παρεξηγήσεις να δημιουργήσουν ρωγμές στον δεσμό σου. Αξιοποίησε το εξάγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα που σου χαρίζει ενισχυμένο ερωτισμό και εκτόνωσε τις εντάσεις στο… κρεββάτι. Είναι σίγουρο ότι θα περάσεις καλύτερα κι εσύ, αλλά και το ταίρι σου!

Αντίστοιχα, εσύ που είσαι ακόμα… ελεύθερος/η και ωραίος/α, με τη γοητεία που σου χαρίζει η Σελήνη από το ζώδιό σου θα ακτινοβολείς και θα έλκεις τα φλερτ και τις νέες γνωριμίες σαν μαγνήτης. Όμως πρόσεξε τον τρόπο με τον οποίο θα προσεγγίσεις κάποιο άτομο που θα σε ενδιαφέρει, γιατί δεν θα είναι καθόλου δύσκολο να παρεξηγηθεί η συμπεριφορά σου και να δώσεις λανθασμένες εντυπώσεις για τον εαυτό σου και τον χαρακτήρα σου…

ΠΗΓΗ: zwdia24.gr