ΑΠΟ ΤΗ ΛΙΤΣΑ ΓΑΚΗ

Κριός Επανεξετάστε παλαιοτέρα οικονομικά ζητήματα στα οποία εμπλέκονται συγγενείς και φερθείτε ψύχραιμα και ευέλικτα. Προσπαθήστε να μην πείτε λάθος πράγματα στη λάθος στιγμή στον σύντροφό σας, διότι θα τον στενοχωρήσετε. Προστατέψτε αυτά που νιώθετε ότι σταθεροποιούν την ερωτική σας ζωή.  

Ταύρος Εάν νιώθετε μεγαλύτερη πίεση ή ανταγωνισμό στα επαγγελματικά σας, οφείλετε να είστε συνετοί και πρακτικοί. Μην αφήσετε οικονομικές εκκρεμότητες, γιατί ο χρόνος θα γυρίσει μπούμερανγκ για εσάς. Νέες γνωριμίες για τους ελεύθερους σε εξόδους ή συναντήσεις μεταξύ φίλων. Μην παρασύρεστε από υπερβολές και εντυπώσεις.  

Δίδυμοι Κατανοήστε ότι εάν θέλετε να προσπεράσετε τα εμπόδια στην προσωπική σας ζωή, πρέπει να ξεφύγετε από τις ψευδαισθήσεις σας. Εάν ο σύντροφος δεν είναι συνεχώς διαθέσιμος, είτε γιατί μένει μακριά είτε γιατί η εργασία του δεν επιτρέπει πολλές ελεύθερες ώρες, μην πιέζετε την κατάσταση και κατανοήσετε την πραγματικότητα.

Καρκίνος Κάντε συμβιβαστικές κινήσεις και να είστε περισσότερο προσεκτικοί στην εργασία σας. Υπάρχουν παράγοντες που σας αιφνιδιάζουν, έχοντας και μια αβεβαιότητα για το πώς θα τα καταφέρετε όλα. Προσέχετε το άγχος και τα ξεσπάσματα. Φροντίστε τον εαυτό σας και μην τον παραμελείτε.  

Λέων Μην αργείτε να εξωτερικεύεστε τα συναισθήματα που τρέφετε για το ταίρι σας και επιδιώξτε να κάνετε ουσιαστικά πράγματα μαζί. Αλλάζετε προς το καλύτερο, κι αυτό φαίνεται έντονα. Μη μένετε σε παλιές καταστάσεις που σας είχαν πληγώσει. Στο κομμάτι της εργασίας πιθανόν να έχετε μια ανταμοιβή.  

Παρθένος Μη ρισκάρετε στα επαγγελματικά και αφήστε τον χρόνο να κυλήσει υπέρ σας. Είναι καλύτερα να στραφείτε στην οικογένεια και να μην ανησυχείτε για καταστάσεις τις οποίες δεν μπορείτε να επηρεάσετε. Εάν έχετε παιδιά, κάποιο παλιότερο πρόβλημα ίσως σας απασχολήσει ξανά.  

Ζυγός Σιγά-σιγά οι σκέψεις σας γίνονται θετικές και οι σχέσεις με αδέρφια και αγαπημένα πρόσωπα βελτιώνονται εμφανώς. Είναι μια καλή ημέρα για επικοινωνία και διασκέδαση με φίλους ή για καινούργιες γνωριμίες. Αποφύγετε επαφές με άτομα που σας έχουν βλάψει ή σας έχουν υποτιμήσει στο παρελθόν.  

Σκορπιός Προσαρμοστείτε στο ανταγωνιστικό κλίμα των ημερών σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά, αναλαμβάνοντας και πράγματα που δεν σας συγκινούν. Μην υποκινείτε μέσα σας παρελθοντικά λάθη που σας πήγαν πίσω στα οικονομικά. Ίσως επικοινωνήσετε με φίλους με τους οποίους είχατε χαθεί λόγω υποχρεώσεων.  

Τοξότης Γόνιμη και πολύ παραγωγική ημέρα, ειδικά σε θέματα εργασίας. Οι επαγγελματικές σας σχέσεις είναι πλέον ρεαλιστικές και πάνω σε σταθερές βάσεις. Εάν είστε ελεύθεροι, ίσως αναζωπυρωθεί η φλόγα με άτομο του παρελθόντος. Να είστε πολύ προσεκτικοί, γιατί οι ψευδαισθήσεις σάς κάνουν να βλέπετε θολά τις καταστάσεις.  

Αιγόκερως Υπάρχει μια στασιμότητα σε εργασιακά θέματα και οι προσδοκίες σας μπαίνουν για λίγο σε αναμονή. Φροντίστε τον εαυτό σας και ασχοληθείτε με την υγεία ή τη διατροφή σας. Υπάρχει μια τάση απομόνωσης, πιθανόν για να ξεκουραστείτε ή να συζητήσετε με τους δικούς σας, δίνοντας τέλος σε εκκρεμότητες.  

Υδροχόος Οι παρέες και οι φίλοι είναι η καλύτερη συντροφιά σας και θέλετε να αφιερώσετε όλη την ημέρα σε σχέδια και ιδέες μαζί τους. Ωστόσο, πρέπει να προγραμματίσετε τις μετακινήσεις και τα οικονομικά σας, διότι υπάρχει πιθανότητα να αναπροσαρμοστεί το πρόγραμμά σας, όχι απαραίτητα δυσάρεστα.  

Ιχθύες Προσπαθήστε να ολοκληρώσετε τις επαγγελματικές σας εκκρεμότητες και μην αφήνετε τίποτα στην τύχη του. Μην υπερεκτιμάτε πρόσωπα και καταστάσεις, γιατί μπορεί να τρέφετε αυταπάτες. Οργανωθείτε οικονομικά και μη σπαταλάτε εύκολα χρήματα. Πιθανόν κάποιος από την οικογένεια να χρειαστεί τη βοήθειά σας.