Από τη Λίτσα Γάκη

Κριός Σας απασχολούν θέματα που αφορούν την οικογένεια, αλλά με ευχάριστο τρόπο. Νιώθετε ότι οι τελικές αποφάσεις πάρθηκαν και πλέον οι σχέσεις σας έχουν διαμορφωθεί έτσι ώστε να βλέπετε πιο αισιόδοξα το μέλλον. Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις είναι πολλές, όμως έχετε χρόνο για να βρεθείτε με φίλους.  

Ταύρος Οι καθημερινές συναλλαγές έχουν ευχάριστες εξελίξεις. Πολλοί αναζητούν την παρέα σας και δεν αποκλείεται να λάβετε προσκλήσεις για ψυχαγωγία και διασκέδαση. Σας βγαίνει μια ρομαντική διάθεση και εάν είστε ελεύθεροι ίσως κάνετε μια υπέροχη γνωριμία, σε καλλιτεχνικούς χώρους.  

Δίδυμοι Μην προσπαθείτε να ισορροπήσετε τα οικονομικά με τα συναισθηματικά. Στα οικονομικά, όσο γενναιόδωρα φερθήκατε, ανάλογα θα είναι και τα αποτελέσματα. Στα συναισθηματικά ίσως δεν θέλετε να αφεθείτε εντελώς, γιατί ακόμη αισθάνεστε ανασφαλείς. Δεν αποκλείεται να πάρετε κάποιο δώρο ως «ευχαριστώ» για κάτι που προσφέρατε.  

Καρκίνος Τρυφερά τα συναισθήματά σας απέναντι σε αγαπημένα σας πρόσωπα. Ωστόσο, προσέχετε να μη χαθεί η αυτοκυριαρχία σας και συμβιβαστείτε με πράγματα που δεν σας κάνουν καλό. Στα επαγγελματικά αισθάνεστε μια ανασφάλεια για το πώς θα διευθετήσετε προβλήματα που είναι πλέον ολοφάνερα.  

Λέων Ενδέχεται να αισθάνεστε μοναξιά, γιατί δεν βρίσκεστε μαζί με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, είτε λόγω υποχρεώσεων δικών του είτε δικών σας. Είστε βέβαια επικοινωνιακοί, αλλά νιώθετε ότι κάτι λείπει. Η ημέρα είναι ιδανική για ήσυχες δραστηριότητες με γνώμονα τη συγκέντρωση σε θέματα που σας απασχολούν.  

Παρθένος Βρίσκεστε εκεί όπου θέλετε με τα άτομα που επιθυμείτε. Αισθάνεστε πολύ ευχάριστα με πρόσωπα με τα οποία έχετε κοινά ενδιαφέροντα και μοιράζεστε απόψεις και σχέδια. Βέβαια, η αισιοδοξία σας είναι συγκρατημένη, ωστόσο αυτό δεν σας δημιουργεί εμπόδια ώστε να οργανώσετε θέματα δουλειάς, έστω κι αν είναι πιεστικά.  

Ζυγός Η κοινωνική σας ζωή διανύει τις πιο ευχάριστες στιγμές, τις οποίες μοιράζεστε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ενδέχεται να βρεθείτε σε φιλικές συγκεντρώσεις και να απολαύσετε ωραία μουσική και καλό φαγητό. Πιθανόν αυτό να γίνει και ύστερα από μια επιτυχία στον επαγγελματικό τομέα, που θα γνωστοποιηθεί.  

Σκορπιός Κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν με άτομα που έχετε στην καρδιά σας. Ένα ευχάριστο νέο μπορεί να σας δώσει μεγάλη χαρά. Ίσως οργανώσετε ταξίδια ή ευχάριστες μετακινήσεις σε μέρη που πάντα επιθυμούσατε να επισκεφθείτε. Πιθανόν να δείτε ένα αγαπημένο άτομο από το εξωτερικό που σας έχει λείψει.  

Τοξότης Πιθανόν να βρείτε λύσεις για οικονομικά θέματα που σας ταλαιπωρούσαν για αρκετό χρονικό διάστημα. Μην ακούτε συμβουλές από άτομα που έχουν αποδείξει ότι δεν είναι φερέγγυα. Στον αισθηματικό τομέα, πιθανόν να σκεφθείτε ένα άτομο του παρελθόντος με νοσταλγία, τις ευχάριστες στιγμές, αλλά και τους λογούς για τους οποίους δεν είστε πλέον μαζί.  

Αιγόκερως Ένα κοινωνικό γεγονός θα σας κάνει να νιώσετε πολύ ευχάριστα και θέλετε να το μοιραστείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Μην αφήσετε να βγουν στην επιφάνεια ανασφάλειες από κάποια κριτική που ενδέχεται να σας γίνει για θέματα δουλειάς. Συγκεντρωθείτε σε αυτά που σας κάνουν να αισθάνεστε όμορφα στη ζωή σας.  

Υδροχόος Ασχολείστε με δουλειές που είναι πιεστικές και ανιαρές, όμως το κλίμα μπορεί να γίνει ευχάριστο λόγω καλών εξελίξεων σε θέματα εργασίας. Εάν αισθάνεστε αδιαθεσία, φροντίστε να ενισχύσετε τον οργανισμό σας με βιταμίνες και καλή διατροφή. Ανεβάστε διάθεση με μια ήσυχη έξοδο με αγαπημένα σας πρόσωπα.  

Ιχθύες Φροντίστε να μη λειτουργείτε κυκλοθυμικά. Νιώθετε την ανάγκη να είστε ο εαυτός σας, να διασκεδάσετε, να γελάσετε, να χαρείτε. Ίσως είναι μια ρομαντική περίοδος για εσάς και θέλετε να είναι όλα τέλεια. Επίσης, ίσως δοθεί ένα τέλος σε ανασφάλειες που νιώθατε στον επαγγελματικό τομέα με άτομα ανώτερης κλίμακας.