ΤΗΣ ΛΙΤΣΑΣ ΓΑΚΗ  

Κριός 
Στα επαγγελματικά η τάση για βιαστικές αποφάσεις και πρόωρες ενέργειες μπορεί να προκαλέσει προβλήματα. Καθυστερήστε όσο μπορείτε, χαμηλώστε τους τόνους και μετριάστε την εσωτερική ένταση. Ίσως έτσι αποφύγετε λάθος αποφάσεις. Μπορείτε να καταφύγετε στο οικογενειακό περιβάλλον για να ηρεμήσετε και να χαλαρώσετε.  

Ταύρος
Συζητήσεις, σχέδια και ιδέες με αρκετή δουλειά και αυξημένες υποχρεώσεις καθορίζουν τη σημερινή μέρα. Μια συμφωνία ή μια καλή είδηση στην εργασία ανεβάζει τη διάθεσή σας. Αν επιθυμείτε αλλαγές ή να εξελίξετε κομμάτια της ζωής σας, ηρεμήστε και μη δράτε υπερβολικά ή σπασμωδικά απέναντι σε οποιαδήποτε πρόκληση που σας φαίνεται θελκτική.  

Δίδυμοι  
Εάν θέλετε να επανεξετάσετε καταστάσεις στη ζωή σας, που σας δίνουν μεγαλύτερη ευελιξία και ανεξαρτησία, σκεφτείτε πρακτικά και καταστρώστε μακροπρόθεσμα σχέδια για να επιτύχετε το ζητούμενο. Έχετε την ικανότητα και την αντίληψη να δείτε ποιο είναι το σωστό, χρειάζεστε όμως λίγη απομόνωση ώστε να μην αποσπάστε και να «καθαρίσετε» το μυαλό σας.  

Καρκίνος  
Αντιδράτε κυκλοθυμικά σε επαγγελματικές συνεργασίες και η συμπεριφορά αυτή μπορεί να προκαλέσει παρεξηγήσεις. Οι αποφάσεις προς το παρόν είναι καλύτερα να αναβληθούν και να ληφθούν σε μελλοντικό χρόνο. Το ίδιο ισχύει και για ανοιχτά ζητήματα που έχετε απέναντι στον σύντροφό σας. Φροντίστε να μη γίνουν τα συναισθήματα φόβου ή ανασφάλειας πηγές έντασης μεταξύ σας.  

Λέων  
Εργασία και αρκετές υποχρεώσεις αφήνουν πεδίον δόξης λαμπρόν για να αναδείξετε την ικανότητά σας να συνεργάζεστε με τους άλλους χωρίς παρεξηγήσεις και αντιδράσεις. Φροντίστε λοιπόν να μην πιέσετε τις καταστάσεις και να είστε υπομονετικοί. Ό,τι δυσκολίες υπάρχουν καλό είναι να τις συζητήσετε ανοιχτά, όσο δύσκολο και αν σας φαίνεται αυτό.  

Παρθένος  
Κρατήστε σοβαρή και κυρίως σταθερή στάση, ιδιαίτερα εάν έχετε παιδιά που χρειάζονται την καθοδήγησή σας. Στον επαγγελματικό τομέα αναπτύσσετε πρωτότυπες ιδέες και θέλετε να τις εφαρμόσετε. Προσέξτε όμως αυτές που χρειάζονται παραπάνω χρήματα απ' όσα έχετε αρχικά υπολογίσει και γενικότερα φανείτε συνετοί στις αγορές σας.  

Ζυγός  
Με δυναμισμό και διάθεση για δράση φροντίζετε οικογενειακά θέματα που προκύπτουν. Οι πρωτοβουλίες που παίρνετε δείχνουν σε όλους ότι είστε ένα πρόσωπο ικανό να λειτουργεί υπό πίεση και να ανταποκρίνεται σε προκλήσεις και δυσκολίες. Αν προκύψουν με απροσδόκητο τρόπο ευκαιρίες οικονομικής φύσεως, μην επενδύσετε άμεσα και αφήστε τον χρόνο να ωριμάσει τις αποφάσεις σας.  

Σκορπιός  
Εγείρονται συναισθήματα φόβου και ανασφάλειας, που δεν σας αφήνουν να λειτουργήσετε όπως ακριβώς θα θέλατε. Μην πιέζετε καταστάσεις, ειδικά εάν προκύψουν αλλαγές στην αισθηματική σας ζωή. Ό,τι φαίνεται αληθινό δεν σημαίνει ότι είναι! Παρ' όλα αυτά, μην αμελήσετε τον σύντροφό σας εξαιτίας της κακής σας διάθεσης.  

Τοξότης  
Εάν πρέπει να αποφασίσετε για συμβόλαια ή οικονομικές επενδύσεις, προσπαθήστε να ξεπεράσετε την ένταση και το άγχος και να λειτουργήσετε ψύχραιμα. Μπορεί να γίνουν σωστές και επιτυχημένες επιλογές, αν κρατήσετε το μέτρο και δεν είστε υπεραισιόδοξοι. Φροντίστε να εξετάσετε όλες τις λεπτομέρειες για να μη γίνουν λάθη. Κερδίστε χρόνο πριν από την απόφαση και επανεξετάστε ξανά και ξανά.  

Αιγόκερως  
Η εμπλοκή θεμάτων της προσωπικής σας ζωής με τα επαγγελματικά μπορεί να σας φέρει σε ρήξεις με άτομα από τα οποία εξαρτάστε. Εάν είστε έτοιμοι για αλλαγές και αναθεωρήσεις, είναι σημαντικό πρώτα να ηρεμήσετε και να αποφύγετε ακραίες αντιδράσεις σε τυχόν προκλήσεις, γιατί έτσι θα βάλετε σε δοκιμασία ό,τι χτίσατε με κόπο όλο το προηγούμενο διάστημα.  

Υδροχόος  
Εργασιακά και επαγγελματικά θέματα προωθούνται χάρη στον δυναμισμό που σας διακρίνει. Έχετε πίστη στις ιδέες σας και θα βγείτε κερδισμένοι! Παρ' όλα αυτά, ακούστε συμβουλές και προτροπές, αλλά αποφύγετε ακόμη να πάρετε αποφάσεις, ιδιαίτερα αν κάποιος σας πιέσει προς αυτή την κατεύθυνση. Αναζητήστε απάντηση μέσα σας, για να δείτε εάν πραγματικά θέλετε να επενδύσετε σε αυτές.  

Ιχθύες  
Έχετε την ανάγκη να βρεθείτε δίπλα στα αγαπημένα σας πρόσωπα, ίσως γιατί νιώθετε τα συναισθήματά σας εκτεθειμένα και την ανάγκη σας για επιβεβαίωση έντονη. Ό,τι πρέπει να ολοκληρωθεί στα οικονομικά ή στα επιχειρηματικά σχέδια μπορείτε να το συζητήσετε με πιο καθαρό μυαλό, χωρίς ασάφειες και με τις κεραίες σας τεντωμένες!