Από τη Λίτσα Γάκη

Κριός Οργανωθείτε φροντίζοντας τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες χωρίς να εμπλέξετε άτομα από τον κοινωνικό σας κύκλο. Προετοιμάστε τις κινήσεις σας και μην αφήνετε τίποτα στην τύχη. Πιθανόν να έχετε συναντήσεις με άτομα που η εργασία σας συνδέεται με αυτά. Να είστε ψύχραιμοι και υπομονετικοί απέναντι σε οποιεσδήποτε ανατροπές.  

Ταύρος Προσκλήσεις από άτομα που εκτιμάτε δημιουργούν καλή διάθεση. Μπορεί να υπάρξει και μια πρόσκληση που να συνδυάζει και ένα ευχάριστο ταξίδι. Οικονομικά και συναισθηματικά επέρχονται κάποιες θετικές αλλαγές, που επιτρέπουν να περάσετε την περίοδο των εορτών όπως ακριβώς επιθυμείτε.  

Δίδυμοι Μπείτε στη διαδικασία να αξιολογήσετε τις καταστάσεις με άτομα με τα οποία συνδέεστε συναισθηματικά ή οικονομικά. Βάσει των συμπερασμάτων που θα αποκομίσετε, διαλέξτε με ποιους θα θέλατε να μοιραστείτε ευχάριστες στιγμές. Στα επαγγελματικά, προσέχετε τις συναντήσεις με ανωτέρους, αλλά και τις διαθέσεις τους.  

Καρκίνος Πολλά γεγονότα θα εξαρτηθούν από τη συμπεριφορά σας απέναντι στον σύντροφο ή τους φίλους σας. Εάν έχετε κανονίσει κάτι για τις επόμενες ημέρες, θα πρέπει να λάβετε υπόψη και τις επιθυμίες των άλλων. Μην εκνευριστείτε με αρνήσεις που πιθανόν δεχτείτε και συνεχίστε να δείχνετε τις καλύτερες προθέσεις.  

Λέων Εάν η εργασία σας σχετίζεται με κάτι που πραγματικά σας ευχαριστεί ή σας βοηθά σε διάφορους τομείς της ζωής σας, η ημέρα θα κυλήσει ευχάριστα. Εάν από το φιλικό περιβάλλον έχετε προσκλήσεις, οι συναντήσεις μαζί τους θα σας χαροποιήσουν ιδιαίτερα. Προσέχετε τις υπερβολές σε μη υγιεινές απολαύσεις.  

Παρθένος Άτομα αγαπητά επιθυμούν να βρεθούν μαζί σας για να μοιραστείτε ευχάριστες στιγμές. Προσέχετε να διαχειριστείτε σωστά τα έξοδά σας χωρίς τη διάθεση ρίσκου, γιατί μπορεί να έχετε αρνητικά αποτελέσματα. Ίσως να αισθάνεστε πως είστε διαθέσιμοι και ανοιχτοί σε όλα, αλλά μη βγάζετε το πόδι από το φρένο.  

Ζυγός Ίσως νοσταλγήσετε παλιότερες ευχάριστες στιγμές στην πατρική οικογένεια. Πολλές οι επαφές με άτομα του οικογενειακού σας κύκλου και ίσως να διοργανώσετε μια όμορφη συνάντηση στο σπίτι σας. Μην πάρετε καμία απόφαση στον επαγγελματικό τομέα, γιατί ακόμα δεν έχετε καταλήξει στο τι σας συμφέρει.  

Σκορπιός Ευνοούνται οι επαφές με συγγενείς, αδέρφια και άτομα αγαπητά από τον κοινωνικό σας περίγυρο. Πιθανόν να έχετε οικονομικές απολαβές που ίσως δεν τις περιμένετε. Τα σχέδιά σας μπορούν να πραγματοποιηθούν μέχρι έναν βαθμό, αρκεί να μην υποχωρήσετε στην τάση έλεγχου από τους αγαπημένους σας.  

Τοξότης Αισιόδοξα μηνύματα για τα οικονομικά σάς βοηθούν να κάνετε τα σχέδιά σας πραγματικότητα. Δώρα και ευχάριστες επαφές με αγαπημένους σάς δίνουν χαρά. Έχετε την ευκαιρία να ανανεώσετε τη σχέση σας ή να επιδιώξετε μια γνωριμία, καθώς είστε αποφασισμένοι να περάσετε μια πολύ ιδιαίτερη μέρα.  

Αιγόκερως Είστε περισσότερο δεκτικοί σε συναισθήματα απ’ ό,τι συνήθως. Ίσως σας επηρεάζουν πολλά πράγματα, ωστόσο μην αφεθείτε σε φόβους και ανησυχίες ερχόμενοι σε αντιπαράθεση με τους κοντινούς σας ανθρώπους. Φροντίστε επίσης να εκφράζετε τις επιθυμίες σας χωρίς να απαιτείτε από τους άλλους να συμφωνήσουν με αυτές.  

Υδροχόος Αποφύγετε να έρθετε σε ρήξη με άτομα από τα οποία εξαρτάται η δουλειά σας. Φροντίστε να μην υπερβάλλετε με συναισθήματα που εγείρουν φόβους. Θα καταλάβετε πόσο αγαπητοί είστε σε κοντινά σας άτομα από την προσπάθειά τους να σας φτιάξουν τη διάθεση με τον λόγο τους. Να είστε ανοιχτοί σε προσκλήσεις.  

Ιχθύες Μην επαναπαύεστε στη βοήθεια ή στις διαβεβαιώσεις άλλων, αλλά βασιστείτε στη δική σας δράση. Οργανώστε πρακτικά ένα ταξίδι που επιθυμείτε και μην αφήνετε τα σπουδαιότερα για την τελευταία στιγμή. Στον επαγγελματικό τομέα ίσως αντιληφθείτε ότι θα πραγματοποιηθούν αλλαγές που δεν είστε σίγουροι αν τις θέλετε.