Κριός
Θα πάτε πολύ καλά. Εχετε ασφάλεια και αρκετές ευκαιρίες για πρόοδο, με τον Αρη σε καλή γωνία. Υπάρχουν ζόρια με τα παιδιά σας, ίσως γιατί τα συναισθήματά τους για σας είναι αντιφατικά: Σας αγαπούν, αλλά και σας φοβούνται. Μην τσακώνεστε με φίλους.

Ταύρος
Η Αφροδίτη μπορεί να φέρει φλερτάκια, διασκέδαση και ερωτικά παιχνίδια, αλλά οι μόνιμες σχέσεις είναι άλλο ζήτημα. Η προσφορά είναι μεγάλη, αλλά μαζεύετε και… ανισόρροπα άτομα. Μη διαλέγετε… από τον σωρό. Λόγω του Αρη συχνά θα χάνετε την υπομονή σας. Δείξτε ψυχραιμία.

Δίδυμοι
Ο Ουρανός και ο Δίας σε καλή γωνία με το ζώδιό σας μπορεί να φέρνουν αλλαγές, αλλά αυτές είναι καλές. Να το θυμάστε αυτό, όταν… χάνετε την μπάλα. Η Αφροδίτη βοηθάει τα οικονομικά σας και τονίζει το σεξαπίλ σας. Πρέπει να ξεκουράζεστε.

Καρκίνος
Εχετε ασφάλεια και πρόοδο. Ο Ουρανός δεν σας αφήνει να ηρεμήσετε, αφού φέρνει ποικίλα προβλήματα, ταραχή και ανατροπές από το πουθενά, ιδίως στην καριέρα. Ωστόσο η Αφροδίτη βοηθά τη θετική προσέγγιση με τους συνεργάτες σας, είναι καλή σύμβουλος και σας δίνει αντοχή.

Λέων
Η Αφροδίτη βοηθά να ισορροπήσετε ψυχολογικά και οργανικά, καθώς και σε γραφειοκρατικές υποθέσεις. Ο Αρης σάς μαθαίνει την αξία της έγκαιρης αντίδρασης και του σωστού χρόνου. Αν μια σχέση περνά κρίση τώρα, προσπαθήστε να συζητήσετε περισσότερο. Εχετε αντιφατική συμπεριφορά.

Παρθένος
Τα αισθηματικά μπορούν να πάνε καλά, με ελάχιστη προσπάθεια, αν είστε δεσμευμένοι. Οι αδέσμευτοι έχετε… καρμικές γνωριμίες, για καλό ή για κακό. Προσέξτε την εικόνα σας. Μπορεί να εκτεθείτε, αν προκαλείτε σκάνδαλα ή αν τσακώνεστε με χρήσιμα πρόσωπα. Μη σκέφτεστε αρνητικά.


Ζυγός
Χρειάζεστε διασκέδαση και χαρά, αλλά οι παρέες σας δεν σας βοηθούν σε αυτό. Ανατροπές από το πουθενά, αλλά και μια αντιφατική συμπεριφορά από κάποιους φίλους σας. Να κρατάτε την ψυχραιμία σας. Μια καλή λύση θα ήταν να βγαίνατε με συγγενείς και γείτονες.

Σκορπιός
Ο Αρης μπορεί να φέρνει κάποιες δυσκολίες ή αγωνίες με εχθρούς και ανταγωνιστές στη δουλειά. Καλά θα κάνετε να τρέξετε τα θέματα της καριέρας σας, τις κοινωνικές και επαγγελματικές σας υποχρεώσεις. Η Αφροδίτη βοηθά μια πιο εγκεφαλική προσέγγιση στο φλερτ.


Τοξότης
Κάποιοι τρέχετε για θέματα συγγενών ή γειτόνων σας. Ο Αρης σάς ωθεί να ασχοληθείτε κυρίως με θέματα οικογενειακά. Διαλέξτε προσεκτικά και λογικά σύντροφο οι ελεύθεροι, ενώ οι δεσμευμένοι μην εκνευρίζεστε συνέχεια με το ταίρι σας και μη δοκιμάζετε τις αντοχές του.


Αιγόκερως
Καλύτερες οι σχέσεις σας. Ευκαιρία να τα βρείτε με το ταίρι σας ή να βρείτε ταίρι. Ο Ερμής σάς βοηθά να νιώθετε πιο αισιόδοξοι και να αντιμετωπίζετε ακόμη και τα δύσκολα με θετική διάθεση και χωρίς να πέφτετε ψυχολογικά. Να αποφεύγετε σπατάλες.


Υδροχόος
Το ταίρι σας ίσως σας εκνευρίζει, αλλά είναι δίπλα σας, είτε θέλετε να το παραδεχθείτε είτε όχι. Ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και τις ανάγκες σας. Χρειάζεστε μια ανανέωση. Πηγαίνετε στο κομμωτήριο ή σε αισθητικό, φτιάξτε νύχια ή οτιδήποτε δεν σας αρέσει.


Ιχθύες
Πρέπει να ξεκουράζεστε. Η εργασία απορροφά μεγάλο μέρος της ενέργειάς σας. Βρείτε ένα μέρος να απομονώνεστε, ώστε να μπορείτε να βάζετε τις σκέψεις σας σε τάξη. Σας φλερτάρουν πολλά άτομα. Κάποια είναι ενδιαφέροντα, αλλά τα περισσότερα δεν είναι της προκοπής.